Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Ελ Ζαρ: "Μπορούμε τη 2η θέση"


Στο «Αθλητικό Metropolis» τοποθετήθηκε ο Ναμπίλ Ελ Ζαρ. Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και ένας εκ των δύο σκόρερ στο 2-2 με τον Ατρόμητο είπε χαρακτηριστικά ότι θέλει να μείνει στον «δικεφάλο» και τη νέα σεζόν, ενώ δεν έκρυψε την πίστη του για την κατάκτηση της 2ης θέσης...
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μαροκινός άσος του ΠΑΟΚ:




-Για τον αποκλεισμό από το Κύπελλο:
«Όλοι γνωρίζετε πόσο πικραμένοι είμαστε από αυτό τον αποκλεισμό. Όλοι θέλαμε να είμαστε στον τελικό. Στο ποδόσφαιρο όμως πρέπει να κοιτάς μπροστά. Δεν υπάρχει γυρισμός. Πρέπει να κοιτάξουμε το μέλλον και τη συνέχεια των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων».

-Για το γκολ στο Περιστέρι και την δική του απόδοση:
«Αισθάνομαι πολύ καλά που σκόραρα. Σημασία έχει να κερδίζει ο ΠΑΟΚ και όχι τόσο να σκοράρω. Σκοπός μου είναι να δίνω το 100% σε κάθε παιχνίδι και να βελτιώνομαι μέσα από τις προπονήσεις και τους αγώνες. Σίγουρα όταν έρχεσαι από το εξωτερικό δεν μπορείς απευθείας να είσαι στα πλάνα του προπονητή. Χρειάζεται χρόνος προσαρμογής. Πρέπει να δουλέψεις σκληρά και να περιμένεις τις ευκαιρίες. Αν δουλέψεις όπως πρέπει τότε θα κερδίσεις σίγουρα μια θέση στην ενδεκάδα».

-Για το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ:
«Το συμβόλαιό μου λήγει τον Ιούνιο και έχω ακόμη έναν χρόνο με τη Λίβερπουλ. Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν είναι δικό μου θέμα. Είναι θέμα των διοικήσεων και το τι θα τεθεί επί τάπητος το καλοκαίρι για τους στόχους. Εγώ θέλω να μείνω...».

-Για τους στόχους του ΠΑΟΚ:
«Μπορούμε σίγουρα να κατακτήσουμε τη 2η θέση και πιο συγκεκριμένα την έξοδο στο Τσάμπιος Λιγκ. Στόχος όμως είναι να κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Απομένουν τρία παιχνίδια πρωταθλήματος και έπειτα τα ματς των πλέι οφ. Όταν ο ΠΑΟΚ είναι ενωμένος μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε αντίπαλο».

-Για το επίπεδο που συνάντησε στο Ελληνικό πρωτάθλημα:
«Δε γνώριζα πολλά πριν έρθω, αλλά η αλήθεια είναι πως ξαφνιάστηκα ευχάριστα. Συνάντησα ένα υψηλό επίπεδο με καλούς ποδοσφαιριστές και πολύ φανατικούς φιλάθλους»
-Για το αν ποδοσφαιριστές από την Ελλάδα μπορούν να αγωνιστούν σε ένα πρωτάθλημα όπως το αγγλικό:
«Υπάρχουν παίκτες με ποιότητα που μπορούν να σταθούν στο αγγλικό πρωτάθλημα. Δεν θέλω να κατονομάσω παίκτες, τους ξέρετε.

-Για τους συμπαίκτες του Κοντρέρας και Γκαρσία:
«Είναι δύο ποδοσφαιριστές που έχουν παίξει σε κορυφαίο επίπεδο στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Σαν νεαρός παίκτες είναι καλό να τους ακολουθείς, να ακολουθείς τις συμβουλές τους. Και πρέπει όλοι οι νεαροί, σαν και εμένα, να τους ακολουθούμε γιατί θα κερδίσουμε πολλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου