Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Λίνο: "Πρέπει να δώσουμε το 200%"



 Για τη δύσκολη συνέχεια του ΠΑΟΚ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι (NOVA) ο Άλβες Λίνο. Ο παίκτης του "Δικέφαλου" τόνισε ότι για τους "ασπρόμαυρους" προέχει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και επισήμανε ότι πρέπει να δώσουν το 200% των δυνατοτήτων τους, αν θέλουν τη νίκη με τους "ερυθρόλευκους". Ακόμη, σχολίασε τις "μάχες" με την "Ένωση" σε πρωτάθλημα (που προηγήθηκε) και Κύπελλο (που ακολουθεί).
Συγκεκριμένα, ο Λίνο είπε:



Για τα παιχνίδια που έρχονται: "Έρχεται ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς και θέλουμε τους τρεις βαθμούς, ώστε να βελτιώσουμε τη θέση μας. Θα ακολουθήσει και ο αγώνας με την ΑΕΚ για το Κύπελλο, οπότε θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πάντα στο γήπεδο. Προέχει ο Ολυμπιακός και στη συνέχεια θα αφοσιωθούμε στην ΑΕΚ".

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: 
"Χρειαζόμαστε αυτοσυγκέντρωση και μεγάλη προσπάθεια εναντίον του Ολυμπιακού. Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη, όμως, για να γίνει αυτό θα χρειαστεί αυτοσυγκέντρωση στο 200%. Μόνο έτσι θα πάρουμε τη νίκη".

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ που δεν αγωνίστηκε:
"Το αποτέλεσμα με την ΑΕΚ (σ.σ. στο πρωτάθλημα) ήταν πολύ άσχημο. Έβλεπα το ματς από την τηλεόραση και δεν ήταν δυνατό να προσφέρω. Δεχτήκαμε τέσσερα γκολ και αυτό μας στεναχώρησε. Θα προσπαθήσουμε περισσότερο στη συνέχεια, ώστε να μην επαναληφθεί κάτι αντίστοιχο στο μέλλον".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου