Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Γαύρος λεμονάτος....Μμμμμ νόστιμος!



Ετσι που λέτε, στα κάρβουνα ο γαύρος. Ε, βέβαια αφού έπαιζε στην πιο καυτή έδρα του πρωταθλήματος... Θέλανε και πρωτάθλημα στον ΝΑΟ ΜΑΣ οι γελοίοι...


Τέλος πάντων. Ας περάσουμε στην εικόνα του αγώνα:




Οι γαύροι του Βαλβέρδε ήταν  καλύτεροι στο πρώτο μέρος, προηγήθηκαν μόλις στο 12' με ένα τέρμα που είχε δημιουργό τον Ιμπαγάσα και εκτελεστή τον Τζεμπουρ, ενώ, για να πούμε και του στραβού το δίκιο, θα μπορούσαν κάλλιστα να πετυχουν ένα ακομα γκολ με τους Ζαϊρί και Τζεμπούρ να έχουν κλασικές ευκαιρίες.

Κόντρα όμως στη ροή του αγώνα που τον ήθελε μπλοκαρισμένο και χωρίς φαντασία στο παιχνίδι του, η ΠΑΟΚάρα μας  ισοφαρίσε στην τελευταία φάση του 45λεπτου με τον Κουτσιανικούλη, ο οποίος επωφελήθηκε από το λάθος του Ρόμενταλ  και κατόπιν από την μ@λ*%$!α του Πάρντο!!



Στην επανάληψη, το σκηνικό άλλαξε, με τον "Δικέφαλο" να μεταμορφώνεται αισθητά και να πολιορκεί για ένα τέταρτο την εστία του Πάρντο για να έρθει τελικά η ανατροπή στο σκορ στο 71', όπου ο Βιτόλο ήταν εύστοχος στο πέναλτι που έδωσε με χαρακτηριστική ευκολία ο Κωνσταντινέας στην επαφή του Αβραάμ Παπαδόπουλου με τον Βιεϊρίνια.

Τα τελευταία είκοσι λεπτά είχαν τα χαρακτηριστικά ενός κλασικού ντέρμπι μεταξύ των δύο αυτών ομάδων, αφού τα δυνατά μαρκαρίσματα "έδιναν και έπαιρναν", με τον ΠΑΟΚ να αντέχει την πίεση του αντιπάλου του στο τελευταίο δεκάλεπτο και να εκτοξεύεται στην τέταρτη θέση του πίνακα.

Για τον "Δικέφαλο του Βορρά" αυτή ήταν η πρώτη επιτυχία επί του Ολυμπιακού στην Τουμπα σε αγώνα πρωταθλήματος (κανονική διάρκεια) μετά τον Οκτώβριο του 1997 και 12 σερι μή νικηφόρα αποτελέσματα (5 ισοπαλιες-7 ηττες), ενώ στον αντίποδα ο Ολυμπιακός γνώρισε την πρώτη του ήττα μετά από τις 27 Νοεμβρίου (0-1 από ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ) αλλά και 13 συνεχόμενους αγώνες πρωταθλήματος, όπου μετρούσε 12 νίκες και 1 ισοπαλία σε αυτό το διάστημα.


Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η 27η νικη για την ομάδα της Θεσσαλονίκης στην Τούμπα κοντρα στον Ολυμπιακό, σε σύνολο 52 αγώνων των δυο ομάδων στην Α' Εθνική, με τους Πειραιώτες να κρατούν πάντως το εκπληκτικό σερί που έχουν από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, που τους θέλει να μην έχουν βρεθεί ποτέ πισω στο σκορ σε ημίχρονο αγώνα.

Τα γκολ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου