Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Το μπες-βγες του "Κούτσια"





Ενδεικτικό της σύγχυσης που επικρατούσε στον πάγκο του ΠΑΟΚ στα τελευταία λεπτά του αγώνα, ήταν τα όσα προηγήθηκαν πριν την τρίτη αλλαγή. Ο Κουτσιανικούλης ήταν από τους πρώτους που σηκώθηκε για ζέσταμα μαζί με τους Φωτάκη και Αθανασιάδη. Οι δύο τελευταίοι πέρασαν στο παιχνίδι και ο Κουτσιανικούλης είχε μείνει στο χώρο που γινόταν το ζέσταμα μαζί με τον Μίρκο Σαβίνι.





Στο 85ο λεπτό ο Χάβος αποφάσισε να περάσει στο παιχνίδι τον "Κούτσια". Ο προπονητής του ΠΑΟΚ άρχισε να δίνει οδηγίες στον Λαρισαίο, όμως, την ώρα που θα περνούσε στο παιχνίδι η ομάδα του "Δικεφάλου" δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης με αποτέλεσμα ο Χάβος να πει στον Λαρισαίο να περιμένει. Στο 89ο λεπτό ο Χάβος φώναξε για δεύτερη φορά τον βραχύσωμο μεσοεπιθετικό και του έδωσε εντολή να ξεντυθεί και να ετοιμαστεί για να μπει στον αγώνα, όμως, ο Χάβος άλλαξε απόφαση ξαφνικά, ο "Κούτσια" έχασε δεύτερη ευκαιρία να αγωνιστεί και τελικά στο παιχνίδι πέρασε ο Σαβίνι.
Ο τεχνικός του "Δικέφαλου" φάνηκε ότι αποφάσισε να διασφαλίσει το βαθμό της ισοπαλίας και όχι να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες υπήρχαν για νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου