Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Καμπανάκι Μαρκόπουλου εν όψει Ηλυσιακού



Την τρίτη συνεχόμενη νίκη που νίκη που θα του επιτρέψει να συνεχίσει να απολαμβάνει την μοναξιά της τρίτης θέσης στη βαθμολογία θα επιδιώξει να πάρει στο εντός έδρας σαββατιάτικο (2/3) παιχνίδι με τον Ηλυσιακό ο ΠΑΟΚ.


Βάσει της αγωνιστικής εικόνας του "Δικεφάλου" το τελευταίο διάστημα και της χαμηλής θέσης των φιλοξενούμενων, το συγκεκριμένο ματς μοιάζει να είναι... εύκολο για τους "ασπρόμαυρους". Αυτό πάντως δεν το συμμερίζεται ο Σούλης Μαρκόπουλος που κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στους παίκτες του αναφορικά με το συγκεκριμένα ματς.
"Να είμαστε σοβαροί..."
Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ επισημαίνει στους καλαθοσφαιριστές του πως θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί απέναντι στο σύνολο του Κώστα Φλεβαράκη, το οποίο την δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού. "Το παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Ο Ηλυσιακός παίζει το τελευταίο του χαρτί για την σωτηρία. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί για να πάρουμε την νίκη", φέρεται να επισημαίνει ο τεχνικός του "Δικεφάλου" στους παίκτες του προσπαθώντας να τους κάνει αντιληπτό πως ο ΠΑΟΚ δεν θα πρέπει να υποτιμήσει τον Ηλυσιακό, ο οποίος σημειωτέων πριν δύο εβδομάδες παρ ολίγο να κάνει την ζημιά μέσα στο ΣΕΦ, αλλά ηττήθηκε με 73-70 από τον Ολυμπιακό.
Να σημειωθεί τέλος ότι στη προπόνηση της Τετάρτης (30/3) εκτός του τραυματία Μιχάλη Γιαννακίδη δεν συμμετείχε ο Δημήτρης Καλαμπάκας λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς, ενώ ακολούθησε το πρόγραμμα ο Δημήτρης Αράπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου