Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Παίρνει το όπλο του ο Αντελίνο!



Με τον Αντελίνο Βιερίνια να είναι στην διάθεση του Χάβου και να προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς ολοκληρώθηκε το πρωί της Παρασκευής η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας. Δοκίμασε σχήμα χωρίς "Σάλπι", Λίνο και Σνάουτσνερ.






Πλέον ο ΠΑΟΚ δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα καθώς στην αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους» επιστρέφουν όλοι οι ποδοσφαιριστές και αυτό αποτελεί έναν ευχάριστο πονοκέφαλο για τον Μάκη Χάβο. Κατά την διάρκεια της σημερινής προπόνησης ο Έλληνας τεχνικός δοκίμασε σχήμα χωρίς τους Σαλπιγγίδη, Λίνο και Σνάουτσνερ.|

Η ενδεκάδα που δοκιμάστηκε στο σημερινό διπλό, ξεκινούσε με τον Κρέσιτς κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά τον Έττο και αριστερά τον Σαβίνι. Τους Κοντρέρας και Τσιρίλο στο κέντρο της άμυνας. Στην μεσαια γραμμή ο Γκαρσία με τον Βιτόλο και μπροστά τους ο Ίβιτς. Στις πτέρυγες δεξιά  ο Φωτάκης, αριστερά ο Βιεϊρίνια και στην κορυφή ο Μουσλίμοβιτς.


Ο υπεύθυνος του ιατρικού τιμ του "Δικεφάλου", Παναγιώτης Γιγής, μίλησε στο "Αθλητικό Metropolis" για την κατάσταση του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού: " Ο Βιεϊρίνια είναι καλά, δεν πονάει καθόλου. Μπήκε κανονικά στις προπονήσεις, αλλά, δεν είμαι ο αρμόδιος για να κρίνω αν παίξει στο παιχνίδι της Κυριακής (13/3) απέναντι στον Ολυμπιακό. Τις τελευταίες μέρες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα για να ανεβάσει ρυθμό και να φτάσει σε υψηλό επίπεδο ετοιμότητας, διότι απείχε περίπου δύο εβδομάδες από τις προπονήσεις. Από πλευράς τραυματισμού είναι καλά".

1 σχόλιο:

  1. Simply desire to say your article is as surprising. The clearness in your post is
    simply cool and i could assume you are an expert on this
    subject. Well with your permission allow me to grab your RSS feed to keep updated
    with forthcoming post. Thanks a million and please carry on the gratifying
    work.

    Also visit my web blog: fat burning workout routine

    ΑπάντησηΔιαγραφή