Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Ηρακλής-ΠΑΟΚ 0-0

Ευχαριστημένοι και οι δύο

Ένας πολύ μέτριος -και πάλι- ΠΑΟΚ έμεινε στο 0-0 με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο προβληματίζοντας για μια ακόμα φορά με την απόδοσή του...

Ο Δικέφαλος είχε κάποια καλά διαστήματα στην απόδοσή του, δημιούργησε 2-3 εξαιρετικές ευκαιρίες,  αλλά από εκεί και πέρα εμφάνισε δυσκολία στην ανάπτυξη του παιχνιδιού ιδιαίτερα από τον άξονα.  



Ο Γιώργος Παράσχος ξεκίνησε την αναμέτρηση με τους Μπαντή κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά ο Αραμπατζή και αριστερά ο Λίμα. Στο κέντρο της άμυνας οι Χοσέμι και Κατσαμπή. Αμυντικοί χαφ ο Ντάνι, με τον Κυριαζή. Στις πτέρυγες ο Γκαρσία αριστερά και ο Μαχόπ δεξιά με τον Επαλέ να παίζει πίσω από τον Σολτάνι που τοποθετήθηκε στην κορυφή της επίθεσης.

Με Μπαλάφα στην άμυνα
Ο Μάκης Χάβος επέλεξε τους Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια. Αμυντικό δίδυμο τους Τσιρίλο και Μπαλάφα. Ο Σνάουτσνερ τοποθετήθηκε δεξιά και ο Λίνο αριστερά. Στο κέντρο ο Φωτάκης μαζί με τον Βιτόλο. Στα άκρα, αριστερά ο Βιεϊρίνια και δεξιά ο Σαλπιγγίδης, με τον Ιβιτς σε ρόλο επιτελικού μέσου και τον Αθανασιάδη στην κορυφή της επίθεσης.



        Oι συνθέσεις των ομάδων:
Ηρακλής: Μπαντής, Αραμπατζής (14' Καϊτά), Χοσέμι, Κατσαμπής (72΄Στάμου), Λίμα, Ντάνι, Κυριαζής, Μαχόπ, Επαλέ (51' Γιάκομπ), Γκαρσία, Σολτάνι
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Μπαλάφας, Τσιρίλο, Λίνο, Βιτόλο, Φωτάκης (46' Αρίας), Ίβιτς, Σαλπιγγίδης, Βιεϊρίνια (80' Ελ Ζαρ), Αθανασιάδης (60' Μουσλίμοβιτς)


Φάσεις για γκολ:

1. Δοκάρι ο Βιερίνια
2. Δύο φάσεις για γκόλ ο Κλάους
3. Μία φάση για γκόλ ο Σάλπι
4. Μία φάση για γκόλ ο Ίβιτς
5. Μία φάση για γκόλ ο Μούσλι
6. Μία φάση για γκόλ ο Ελ Ζαρ

Κάτι ΠΡΕΠΕΙ να γίνει για να ξυπνήσουν... Δεν γίνετε άλλο. Θα καταστρέψουν την επόμενη χρονιά. Πονούσαν τα μυαλά μας, πονάνε τα μάτια μας!! 

Γράψτε το σχόλιο/άποψή σας για το ματς!   
         


                                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου