Κυριακή 17 Απριλίου 2011

ΠΑΟΚ - Κέρκυρα 2-0


Ο ΠΑΟΚ δημιούργησε και έχασε πολλές ευκαιρίες στον αγώνα με την Κέρκυρα την οποία νίκησε με 2-0 και μπαίνει φορτσάτος στα play off. Αγωνιστικά βελτιωμένος ο Ιβιτς που άνοιξε το σκορ (9ο) ενώ στα θετικά και η εμφάνιση του Αθανασιάδη που πέτυχε το δεύτερο γκολ (76ο). Σ' έναν ακόμη αγώνα αναποτελεσματικός στην τελική προσπάθεια ο Σαλπιγγίδης. (VIDEOS).


"Διψασμένος" για τη νίκη
Στο πρώτο ημίχρονο φάνηκε άμεσα πως ο ΠΑΟΚ καιγόταν για τη νίκη απέναντι στην Κέρκυρα. Και το έδειξε κλείνοντας την αντίπαλό του στα καρέ και δημιουργώντας συνεχώς ευκαιρίες να σκοράρει. Το γκολ ήρθε στο 9’, τα πόδια των παικτών του ΠΑΟΚ λύθηκαν και ανέβασαν ακόμα περισσότερο την απόδοσή τους. Κέρδισαν, μάλιστα, άμεσα και πέναλτι που εκτέλεσε άστοχα ο Λίνο αλλά αυτό δεν πτόησε τον "Δικέφαλο" που διατήρησε την απόλυτη κυριαρχία του αγώνα με τον Έτο να κάνει πολύ καλή εμφάνιση και τον Πάμπλο Γκαρσία να οργανώνει εξαιρετικά. Ήταν, όμως και πάλι αναποτελεσματικός στην τελική προσπάθεια χάνοντας με τον Σαλπιγγίδη απίστευτες ευκαιρίες να στείλει για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα και να καθαρίσει τη νίκη. Λίγο έλειψε να χάσει και το προβάδισμα του ενός γκολ καθώς η Κέρκυρα έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση με τον Φλαβίνιο να μην μπορεί να σκοράρει από πολύ κοντά σε διπλή προσπάθεια.


Κράτησε τον έλεγχο
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ διατήρησε τον έλεγχο του αγώνα κρατώντας εύκολα μακριά από την εστία του Χαλκιά την Κέρκυρα. Ο ρυθμός ήταν πιο αργός και παρότι υπάρχαν πάλι κάποιες ευκαιρίες για το γκολ, οι παίκτες του "Δικεφάλου" παρέμειναν άσφαιροι. Όλα τελείωσαν στο 76’ με τον Αθανασιάδη να κάνει το 2-0 και μετά άπαντες περίμεναν απλά τη λήξη του αγώνα. Ο ΠΑΟΚ μπήκε στα πλέι οφ και πλέον ελπίζει πως θα εμφανιστεί πολύ καλύτερος διεκδικώντας την υπέρβαση.



Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Έτο, Λίνο, Μαλεζάς (82' Μπαλάφας), Τσιρίλο, Τσουκαλάς, Γκαρσία, Ίβιτς (81' Βιτόλο), Βιεϊρίνια, Ελ Ζαρ, Σαλπιγγίδης (68' Αθανασιάδης).

Κέρκυρα: Κωνσταντόπουλος, Μίχος, Φλαβίνιο (77' Βιόπουλος), Γιάντσης (83' Μάμαλος), Λαμπρόπουλος, Παρασκευαΐδης, Ρικα, Χάμπλ, Μονιάκης, Μακρηδημήτρης, Ιωάννου Η (63' Δεινόπαπας).

Γήπεδο: "Τούμπα"
Διαιτητής: Παμπορίδης (Κιλκίς)
Βοηθοί: Μπιτσίδης (Θράκης), Μαγιάννης (Άρτας)


Τα γκολ της ΠΑΟΚάρας μας στην σελίδα  ΠΑΟΚ goal

Πως αρχίζουν οι ομάδες στα πλέι οφ:

  • ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  3
  • ΑΕΚ  1
  • Π.Α.Ο.Κ. 0
  • ΟΛ. ΒΟΛΟΥ 0



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου