Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Γκαρσία: "Τα μάτια μας δεκατέσσερα"



Ο Πάμπλο Γκαρσία έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου στους συμπαίκτες του, ενόψει του κυριακάτικου (3/4) αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Λάρισα



Η κυριακάτικη (3/4) αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Λάρισα κρύβει παγίδες και κινδύνους. Αυτό τόνισε ο Πάμπλο Γκαρσία, με δηλώσεις του στην εφημερίδα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Ο Ουρουγουανός μέσος έκρουσε τον... κώδωνα του κινδύνου, προειδοποιώντας τους συμπαίκτες του ότι δε θα πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμήσουν τον αντίπαλό τους, προκειμένου να μη βρεθούν προ εκπλήξεως.

"Το αυριανό ματς είναι παγίδα. Έχει δυσκολίες και πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ. Θέλουμε τη νίκη και γι' αυτήν θα παλέψουμε", δήλωσε αρχικά ο ηγέτης του "Δικεφάλου".

Στη συνέχεια, τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κόντρα στους Θεσσαλούς, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Πρέπει να έχουμε τα μάτια μας δεκατέσσερα από την πρώτη στιγμή που θα αρχίσει ο αγώνας, μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή".

Ο Γκαρσία απέφυγε να πει περισσότερα, ούτε θέλησε να αναφερθεί από τώρα στα πλέι οφ, αφού προτεραιότητα του ΠΑΟΚ είναι να πάρει τη νίκη στα παιχνίδια που απομένουν στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και να μπει στο... μίνι πρωτάθλημα με όσο το δυνατόν καλύτερες προϋποθέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου