Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Συζητήσεις ΠΑΟΚ με Κλάους για ανανέωση συμβολαίου




Στον Στέφανο Αθανασιάδη ο ΠΑΟΚ φαίνεται ότι στηρίζει πολλά για το μέλλον, σε ό,τι αφορά στην επιθετική γραμμή της ομάδας. Αυτός είναι ο λόγος που η διοίκηση της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ θέλει να "δέσει" τον Κλάους περίπου ενάμιση χρόνο πριν λήξει το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει τον Ιούνιο του 2012.





Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών έχουν αρχίσει, καθώς η διοίκηση θέλει να ξεκινήσει από τώρα ο προγραμματισμός της νέας αγωνιστικής περιόδου και ο Κλάους είναι ένας παίκτης, από τον οποίο ο ΠΑΟΚ θέλει να εξασφαλίσει την υπογραφή του για να τελειώσει θετικά το θέμα, πριν εξελιχθεί σε σίριαλ.

Οι τελικές συζητήσεις αναμένεται να γίνουν μετά το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων, καθώς αυτήν την περίοδο η ομάδα βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος και πρώτος στόχος είναι να τελειώσει θετικά με τη συμμετοχή και τη διάκριση στα πλέι οφ.

Εκτός από τον Αθανασιάδη, η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ έχει ασχοληθεί ήδη και με άλλους παίκτες από το νυν ρόστερ της ομάδας σχετικά με την περαιτέρω παραμονή τους στην Τούμπα.

 Συγκεκριμένα, έχει κάνει κινήσεις για ανανέωση του συμβολαίου του Μπρούνο Τσιρίλο, του οποίου το συμφωνητικό λήγει τον Ιούνιο του 2011, όπως και του Σταύρου Τσουκαλά, του οποίου η συνεργασία επίσης λήγει τον Ιούνιο του 2011.

olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου