Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Ρίξτου ροπαλιά και έφυγες για πλέι οφ




Μπορεί να έχει 13 χρόνια να νικήσει τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο και να μην έχει στη διάθεσή του τους ηγέτες του Γκαρσία και Κοντρέρας αλλά ο ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία να δείξει πως και καλύτερη ομάδα έχει και πιο αποφασισμένος να πάρει τους τρεις βαθμούς είναι. Βαθμοί που του εξασφαλίζουν μια θέση στα πλέι οφ και τη δυνατότητα να διεκδικήσει εκεί την πρωτιά και την παρουσία στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.



Τα προβλήματα είναι, όμως, πολλά και ο Μάκης Χάβος θα παρουσιάσει σήμερα μια ενδεκάδα με αρκετούς πειραματισμούς. Σίγουρη φαίνεται μόνο η στελέχωση της άμυνας. Ο Σνάουτσνερ θα είναι στα δεξιά, ο Λίνο στα αριστερά και παρτενέρ του Τσιρίλο θα είναι ο Μπαλάφας. Κρίσιμη είναι η επιλογή στα αμυντικά χαφ με τις… παραλλαγές που σκέφτεται ο προπονητής του ΠΑΟΚ να είναι πολλές.
Ο Βιτόλο και ο Αρίας διεκδικούν τη μία θέση, αυτή του παίκτη με τα περισσότερα ανασταλτικά καθήκοντα και οι Τσουκαλάς, Ίβιτς και Φωτάκης θα πάρουν τη δεύτερη θέση στα χαφ αλλά και αυτή του πιο προωθημένου μέσου πίσω από τον κεντρικό επιθετικό. Στα αριστερά θα είναι ο Βιειρίνια και δεξιά ο Ελ Ζαρ ή ο Σαλπιγγίδης με τον διεθνή φορ να διεκδικεί και τη θέση του βασικού φορ μαζί με τον Αθανασιάδη.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ βρίσκονται οι: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Αθανασιάδης, Κουτσιανικούλης, Μπαλάφας, Σακελλαρίου, Σαλπιγγίδης, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Αρίας, Τσιρίλο, Ελ Ζαρ, Ετό, Ιβιτς, Λίνο, Μουσλίμοβιτς, Πετρίσεβιτς, Σνάουτσνερ, Βιειρίνια και Βιτόλο.


Θέλει νίκη, θα παίξει επιθετικά
Κρίσιμο είναι και το παιχνίδι για τον Ηρακλή που θέλει τη νίκη για να τελειώνει και μαθηματικά με τις… κακές σκέψεις του υποβιβασμού. Ο Γιώργος Παράσχος θα διεκδικήσει το αποτέλεσμα με επιθετικό σχήμα βάσει των δοκιμών που έκανε στις τελευταίες προπονήσεις. Ο Μπαντής θα είναι κάτω από τα δοκάρια, στα άκρα της άμυνας θα παίξουν οι Αραμπατζής (δεξιά), Λίμα (αριστερά) και στο κέντρο αυτής θα βρίσκονται οι Χοσέμι, Κατσαμπής. Στα αμυντικά χαφ μαζί με τον Ντάνι θα αγωνιστεί ο Κυριαζής. Ο Πίτου Γκαρσία θα είναι στην αριστερή πτέρυγα και ο Μαχόπ από τη δεξιά ενώ επιθετικό δίδυμο θα είναι οι Γιάκομπ, Επαλέ.

Στην αποστολή του Ηρακλή βρίσκονται οι: Μπαντής, Βιτκόφσκι, Κατσαμπής, Κυριαζής, Χοσέμι, Λίμα, Κανακούδης, Αραμπατζής, Σζοτ, Ηλιάδης, Κάιτα, Γκαρσία, Μαχόπ, Ρόμπλες, Ντάνι, Στάμου, Τσίτας, Επαλέ, Σολτάνι, Γιάκομπ.

Ο διαιτητής
Ο Σταύρος Μάνταλος του συνδέσμου Αθηνών θα είναι ο διαιτητής του σημερινού αγώνα με βοηθούς τους Γρηγόρη Πάνου (Αιτωλοακαρνανίας), Νίκο Φαντόπουλο (Πειραιά). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Γιάννης Δελφάκης (Αρκαδίας) και παρατηρητής διαιτησίας ο Αντώνης Σίπκας (Φλώρινας).

Το πρώτο παιχνίδι
Με τον Βιειρίνια να κάνει μεγάλη εμφάνιση και να πετυχαίνει ένα εξαιρετικό γκολ στο 10ο λεπτό, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με σκορ 1-0 του Ηρακλή.

olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου