Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Ο Ζαγοράκης "προχωρά" τη στελέχωση της ΠΑΕ



Σε μία από τις πρόσφατες συνεδριάσεις του διοικητικού συμβουλίου, ο Θόδωρος Ζαγοράκης και οι συνεργάτες του είχαν συμφωνήσει στην ανάγκη το Δ.Σ να διευρυνθεί (να γίνει επταμελές ή ακόμη και εννιαμελές). Η απόφαση που πάρθηκε οδήγησε τον πρόεδρο της ΠΑΕ σε μία σειρά επαφών, μέσα από τις οποίες, ψάχνει να βρει τους κατάλληλους ανθρώπους για να στελεχώσουν τη διοίκηση, αλλά και τεχνοκράτες που είναι απαραίτητοι για το σκέλος των οικονομικών.


Σύμφωνα με πληροφορίες του olaPAOK.gr ο Θόδωρος Ζαγοράκης έχει καταλήξει σε πρόσωπα άφθαρτα (δεν έχουν δηλαδή ασχοληθεί στο παρελθόν με τα διοικητικά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ), πιθανόν δύο τον αριθμό, που σύντομα θα ανακοινωθούν ως νέα μέλη της διοίκησης.
Παράλληλα, κάνει κινήσεις και για την εξεύρεση, τουλάχιστον ενός, τεχνοκράτη που θα έχει αποκλειστικό τομέα ευθύνης τα οικονομικά. Στο μυαλό του προέδρου της ΠΑΕ βρίσκεται το μοντέλο λειτουργίας του πρώτου διαστήματος της διοίκησης του, όταν υπήρχε τεχνοκράτης (σ.σ Γιάννης Παπαδόπουλος) που είχε κάνει σε σύντομο χρονικό διάστημα ένα "συμμάζεμα" των οικονομικών, μετά τη δύσκολη περίοδο Γούμενου. 
Ίσως αυτές οι σκέψεις του Θόδωρου Ζαγοράκη έχουν δημιουργήσει και μία φημολογία επιστροφής του Γιάννη Παπαδόπουλου, η οποία όμως, τη δεδομένη χρονική στιγμή, δεν επιβεβαιώνεται από καμία πλευρά.

olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου