Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Ενδιαφέρον Σανταντέρ για τον Βίκτορ Βιτόλο



Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από την Ισπανία, η Ράσινγκ Σανταντέρ τις τελευταίες μέρες έχει εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον ν’ αποκτήσει και πάλι τον Βίκτορ Βιτόλο. Γράφουμε πάλι, διότι η Σανταντέρ είναι η ομάδα στην οποία αγωνιζόταν ο 27χρονος μέσος πριν έρθει στο ελληνικό πρωτάθλημα.


Ως δανεικός από την Ράσινγκ αγωνίστηκε στον Άρη και μετά την συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ έμεινε ελεύθερος από τον ισπανικό σύλλογο και υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με τον Δικέφαλο.

Ο Βιτόλο πολλές φορές δεν έκρυψε ότι θα ήθελε κάποια στιγμή να επιστρέψει στην πατρίδα του για να παίξει ποδόσφαιρο. Αλλά σίγουρα δεν εννοούσε τόσο άμεσα, διότι όποτε αναφερόταν σε κάτι τέτοιο, έδινε την εντύπωση ότι αυτό αφορά το μακρινό μέλλον.

Για να συμβεί κάτι τέτοιο πάντως, πρέπει η Σανταντέρ να καταθέσει επίσημη πρόταση στον ΠΑΟΚ και ανάλογα με αυτήν να διαπιστωθεί αν αξίζει ο κόπος να διαπραγματευτεί την παραχώρησή του. Μην ξεχνάμε ότι ο Βιτόλο έχει τετραετές συμβόλαιο, το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2013.

 Επίσης, οι πληροφορίες που προέρχονται από την Ισπανία, δεν μιλούν για κατάθεση πρότασης ή οτιδήποτε σχετικό. Και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αυτή τη στιγμή αν αυτό το ενδιαφέρον εξελιχθεί και σε επίσημη πρόταση προς την πλευρά του ΠΑΟΚ.


sportouvorra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου