Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

Ο Βιεϊρίνια και οι κίτρινες



Ένα από τα θέματα που ενόχλησε όλους όσους βρίσκονται γύρω από τον ΠΑΟΚ, είναι το ότι δεν επιλέχτηκε από το τεχνικό τιμ της ομάδας, να δεχτεί ο Άντρε Βιεϊρίνια την έβδομη κίτρινη κάρτα και να εκτίσει τη ποινή των δύο αγωνιστικών στους αγώνες της κανονικής περιόδου.




Υπήρχε όντως η σκέψη να γίνει κάτι τέτοιο και συγκεκριμένα στον αγώνα με τη Λάρισα ο πάγκος του φώναξε – με μία σχετική καθυστέρηση είναι η αλήθεια – να δεχτεί την κάρτα, κάτι που όμως δε συνέβη σε εκείνο το παιχνίδι. Μετέπειτα ήταν αργά.


Από την άλλη, στον ΠΑΟΚ θεωρούν πως ο Βιεϊρίνια πρέπει να προσέχει γενικότερα με τις κάρτες, αφού και οι έξι φετινές προέρχονται από διαμαρτυρία, κάτι το οποίο μπορεί να αποφύγει στο μέλλον.

Από την άλλη βέβαια, ο Πορτογάλος θα ξεκινήσει την διαδικασία γνωρίζοντας πως δεν θα πρέπει να είναι ποτέ στα … κόκκινα και αυτό είναι σίγουρα μία κατάσταση που δύσκολα αντιμετωπίζεται, πόσο μάλλον όταν οι αγώνες είναι υψηλού ενδιαφέροντος, άρα και πίεσης.

Σε περίπτωση πάντως που δεχτεί κάρτα, θα επιδιώξει και τη δεύτερη, έτσι ώστε να χάσει ένα παιχνίδι από τα πλέι οφ.

Πάντως η περίπτωση αυτή, αποτελεί και ένα δείγμα όχι και τόσο ποιοτικής διαχείρισης, με τον ΠΑΟΚ τέτοια εποχή πέρυσι να μπαίνει με όλους τους παίκτες καθαρούς στα πλέι οφ.

Υπάρχει βέβαια και η παράμετρος, πως φέτος αυτά εξασφαλίστηκαν στη τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου.


www.paok24.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου