Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Ηρεμία και σχεδιασμός


 

Με έκδηλη ικανοποίηση και ανακούφιση υποδέχτηκαν στον ΠΑΟΚ τη χορήγηση της άδειας από την ΕΠΟ για την νέα χρονιά. Μετά την αδειοδότηση ήρεμα πλέον η διοίκηση θα σχεδιάσει το αγωνιστικό πλάνο για την καινούργια σεζόν.



Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε καταθέσει εμπρόθεσμα όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την αδειοδότηση. Από την αρχή (Ιανουάριο) που ξεκίνησε η κατάθεση των δικαιολογητικών ο φάκελος της ομάδας της Θεσσαλονίκης ήταν πλήρης σε όλους τους τομείς.
Μόνο για το οικονομικό μέρος, λόγω του γνωστού προβλήματος ρευστότητας που αντιμετωπίζει η εταιρεία, είναι αλήθεια, πως υπήρχε μια ανησυχία, όσον αφορά την τελική έκβαση της υπόθεσης αδειοδότηση. Τελικά, όπως αποδείχτηκε, ήταν βάσιμη η αισιοδοξία των ανθρώπων του ΠΑΟΚ το τελευταίο χρονικό διάστημα, αφού και στα οικονομικά ζητήματα ο φάκελος της ΠΑΕ ολοκληρώθηκε και κρίθηκε επαρκής για αδειοδότηση από την ΕΠΟ.
Είναι γεγονός ότι την κατά την τετραετία της διοίκησης Ζαγοράκη μόνο το πρώτο δύσκολο καλοκαίρι η αδειοδότηση πάρθηκε μετά πολλών κόπων και βασάνων. Στη συνέχεια η οργανωμένη δουλειά της ΠΑΕ σ’ αυτούς τους τομείς επέτρεψε την υπερπήδηση των εμποδίων και τη διευθέτηση όλων των εκκρεμοτήτων στην αδειοδότηση, όπως έγινε και φέτος.


Πήραν μισθούς και δώρο Πάσχα 
 
Οι παίκτες τη Μεγάλη Τετάρτη (20/4) πήραν μισθούς και το καθιερωμένο δώρο του Πάσχα και έφυγαν για διακοπές, που θα διαρκέσουν μέχρι την ερχόμενη Τρίτη (26/4), όταν και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις, ξεκινώντας την μίνι προετοιμασία για τα πλέι οφ.
Για να μην γίνει καμία παρανόηση, οι πληρωμές δεν αφορούσαν δόσεις συμβολαίων, αλλά μόνο μισθούς. Όσον αφορά τα οφειλόμενα από δόσεις συμβολαίων έχει γίνει ένας προγραμματισμός από την διοίκηση, για τον οποίο είναι ενήμεροι οι ποδοσφαιριστές, και ο οποίος προβλέπει ότι θα εξοφληθούν από τα έσοδα των πωλήσεων των νέων διαρκείας που θα τεθούν σύντομα προς διάθεση.
Αυτός είναι και ένας από τους βασικούς λόγους των αισθητά μειωμένων τιμών των εισιτηρίων διαρκείας για την νέα χρονιά, σε σύγκριση με τα περσινά. Η διοίκηση επιζητά άμεσα ρευστό για την τακτοποίηση των οφειλομένων προς τους υπάρχοντες παίκτες μέχρι τον Ιούνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου