Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Νοκ άουτ ο Μαλεζάς, αμφίβολος ο Ιβιτς




Ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε με τον Στέλιο Μαλεζά, ο οποίος υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον αριστερό του προσαγωγό και θα μείνει εκτός δράσης για δέκα περίπου μέρες. Με δεδομένη την απουσία του τιμωρημένου Κοντρέρας και του τραυματία Σαβίνι, ο Μάκης Χάβος μένει μόνο με έναν ετοιμοπόλεμο στόπερ, τον Μπρούνο Τσιρίλο και γι΄αυτό στην προπόνηση δοκίμασε αναγκαστικά τον Σωτήρη Μπαλάφα, ενώ η δεύτερη λύση που φαίνεται να υπάρχει είναι ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ. 



Από την προπόνηση απουσίασε και ο Ιβιτς που υποβάλλεται σε θεραπείες, επομένως δεν αποκλείεται να παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο Καυταντζόγλειο με νέο σχήμα.
Στο οικογενειακό ιπλό ο Χαλκιάς πήρε θέση κάτω από τα δοκάρια, ο Σνάουτσνερ δεξιά, ο Λίνο αριστερά και οι Μπαλάφας – Τσιρίλο στο κέντρο της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή στον άξονα Ντιέγκο Αρίας και Σταύρος Τσουκαλάς ήταν στο αρχικό σχήμα, καθώς λείπει ο Γκαρσία, ενώ ο Βιεϊρίνια έπαιξε στη θέση του Ιβιτς. Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ήταν στο δεξί άκρο, ο Ναμπίλ Ελ Ζαρ στο αριστερό και σε ρόλο κυνηγού ο Στέφανος Αθανασιάδης.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου