Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Στιγμές τρέλας και πάθους, στιγμές γεμάτες Πάμπλο


Το olaPAOK.gr, με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 συμμετοχών του Γκαρσία στον ΠΑΟΚ, ετοίμασε ένα αφιέρωμα στις πιο όμορφες αλλά και άσχημες στιγμές του στον "Δικέφαλο" (VIDEOS)

Η αφορμή είναι η συμπλήρωση 100 συμμετοχών του Πάμπλο Γκαρσία για το αφιέρωμα. Η ουσία, βέβαια, είναι πως η τρέλα, το πάθος, η μαγεία που συνοδεύει τον Πάμπλο Γκαρσία σε κάνουν συνεχώς να θυμάσαι τις μεγάλες στιγμές του Ουρουγουανού στον ΠΑΟΚ. Αυτό και κάνουμε. Το πρώτο γκολ, η πρώτη μπουνιά, το μεγάλο ξέσπασμα, η γκολάρα και η συγκίνηση. Στιγμές γεμάτες Πάμπλο…
Ο πρώτος αγώνας
30/08/08 ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 0-2
Ο νέος ΠΑΟΚ παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο κοινό δείχνοντας πως τα πράγματα έχουν αλλάξει προς το καλύτερο. Ο Γκαρσία δείχνει τη μεγάλη κλάση του στη νίκη επί των Κρητικών παρότι είχε φανερό πρόβλημα φυσικής κατάστασης.
 
Ο πόλεμος με Ντιόγκο και Ντούντου
16/11/08 Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 2-0
Μπορεί η αποβολή του να στοίχισε στον ΠΑΟΚ την ήττα από τον Ολυμπιακό αλλά η μπουνιά του Γκαρσία στον Ντιόγκο και το κυνηγητό στον Ντούντου έγιναν η αιτία να λατρευτεί από τον κόσμο, Έστω και αν η ενέργειά του ήταν αντιαθλητική, ο κόσμος είδε στο πρόσωπό του έναν επαναστάτη…
 
Η κόκκινη, το ξέσπασμα και το χαμένο όνειρο
10/05/09 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 0-1
Η αποβολή του Γκαρσία στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό προκάλεσε τεράστια ένταση στην Τούμπα. Ο Ουρουγουανός δεν μπορούσε να πιστέψει πως ο Κάκος δεν είδε το αντιαθλητικό χτύπημα του Σιμάο που είχε ήδη κίτρινη κάρτα, άρχισε να τα βάζει με τους πάντες, κλωτσώντας, μπάλες και βρίζοντας. Δυστυχώς ο ΠΑΟΚ των δέκα παικτών δεν άντεξε, ηττήθηκε με γκολ του Καραγκούνη και έχασε το προβάδισμα που είχε για την πρώτη θέση στα πλέι οφ.
 
07/11/09 Πανθρακικός – ΠΑΟΚ 1-2
Ο Γκαρσία εκτέλεσε ένα φάουλ πολλά μέτρα εκτός της περιοχής, ο τερματοφύλακας του Πανθρακικού, όμως, αντιδρώντας παιδικά, είχε τελικά την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του. Ήταν το πρώτο γκολ του Γκαρσία που δεν πανηγύρισε πολύ μιας και δεν το θεώρησε προσωπική του επιτυχία αλλά περισσότερο λάθος του αντιπάλου του.
 
Το τεράστιο γκολ, η μεγάλη συγκίνηση, ο άνθρωπος Γκαρσία
21/02/10 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-1
Ήταν υ συγκλονιστικότερη στιγμή του Γκαρσία στον ΠΑΟΚ και μία από αυτές που ο κόσμος του Δικεφάλου θα έχει να θυμάται για πολλά χρόνια. Ο Ουρουγουανός έχει επιστρέψει στην Ελλάδα μετά το θάνατο της μητέρας του, θέτει εαυτόν στη διάθεση του Σάντος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και μπαίνει στην ενδεκάδα. Τι έγινε μετά; Ο ΠΑΟΚ κερδίζει φάουλ, ο Γκαρσία εκτελεί με απίστευτο τρόπο και η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα προκαλώντας έκρηξη του ηφαιστείου της Τούμπας. Τότε ξεσπά και ο μεγάλος ηγέτης του ΠΑΟΚ. Κλωτσά μια πινακίδα, πανηγυρίζει και λίγο μετά βουρκωμένος κοιτά στον ουρανό θυμούμενος τη μητέρα του…
 
Η μεγάλη εμφάνιση, το Τσάμπιονς Λιγκ και ο τρελός πανηγυρισμός
12/05/10 Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 0-1
Ο ΠΑΟΚ έχει νικήσει τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη στα πλέι οφ και εξασφαλίζει τη συμμετοχή του στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Το σφύριγμα της λήξης δίνει την ευκαιρία στον Γκαρσία που έχει κάνει μεγάλη εμφάνιση, να ξεσπάσει σε τρελούς πανηγυρισμούς μην υπολογίζοντας σε αντιπάλους, παίκτες και οπαδούς, αλλά και στα μπουκάλια που έπεφταν προς αυτόν…
 
Η άλωση της Καβάλας
08/11/10 Καβάλα – ΠΑΟΚ 0-1
Με σουτ εκτός περιοχής ο Γκαρσία πετυχαίνει το μοναδικό γκολ του ΠΑΟΚ στον εκτός έδρας αγώνα με την Καβάλα και του προσφέρει μία μεγάλη νίκη.
 
Ο άρχοντας της Πόλης
26/08/10 Φενερμπαχτσέ – ΠΑΟΚ 1-1
Ο Πάμπλο Γκαρσία γνώριζε πως ο αγώνας με τη Φενέρμπαχτσέ στην Κωνσταντινούπολη είχε τεράστια σημασία αγωνιστικά αλλά κυρίως συναισθηματικά. Ο ΠΑΟΚ επέστρεφε στη γενέτειρά του και ο Ουρουγουανός κάνοντας μεγάλη εμφάνιση κατάφερε να βοηθήσει τα μέγιστα στην πρόκριση και φυσικά να πανηγυρίσει το γκολ του Μουσλίμοβιτς.
 
Η πίκρα του αποκλεισμού
16/03/11 ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 0-1
Ο Πάμπλο Γκαρσία γνώριζε πως η πρόκριση επί της ΑΕΚ θα έφερνε τον ΠΑΟΚ και τον ίδιο πολύ κοντά στην κατάκτηση ενός τίτλου. Ο αποκλεισμός, όμως και τα επεισόδια αποτέλεσαν για τον Γκαρσία μία από τις χειρότερες εμπειρίες που βίωσε στον ΠΑΟΚ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου