Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Πρώτες σκέψεις από Χάβο για Ηρακλή





Μπορεί η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Ηρακλή να ξεκίνησε την Τρίτη (5/4), ωστόσο, ο Μάκης Χάβος "έδειξε" με τις κινήσεις του στην προπόνηση της Τετάρτης (6/4), με ποιους παίκτες προσανατολίζεται να πάρει το τρίποντο στο Καυτανζόγλειο. Δίτερμα δεν διεξήχθη, αλλά μέσα από τις ασκήσεις που έγιναν ο Έλληνας τεχνικός έβγαλε στο χορτάρι τις πρώτες του σκέψεις εν όψει "Γηραιού".




"Επιστρατεύονται" Αρίας, Τσιρίλο και Σνάουτσνερ
Μέσα από τις ασκήσεις, οι οποίες διεξήχθησαν με 10 παίκτες και όχι με 11, ο Χάβος έδειξε τις σκέψεις του για το πως θα καλύψει τα κενά των Γκαρσία και Κοντρέρας. Αν και είναι αρκετά νωρίς για συμπεράσματα ο τεχνικός του "Δικέφαλου" σκέφτεται ως αντικαταστάτη του Χιλιανού τον Μπρούνο Τσιρίλο, ενώ φάνηκε μία προδιάθεση στο δεξί άκρο της άμυνας να βρεθεί ο Σνάουτσνερ, αντί του Ετό.
Όσον αφορά το κενό του Γκαρσία, αυτό καλύφθηκε από το δίδυμο Αρίας και Ίβιτς, χωρίς, όμως, να αποκλείεται και η χρησιμοποίηση του Βιτόλο και τη μετατόπιση του Σέρβου πίσω από τον επιθετικό. Στα άκρα της επίθεσης ο Χάβος δεν φάνηκε να θέλει να "χαλάσει" το δίδυμο Βιεϊρίνια, Ελ Ζαρ. Στην επίθεση το πιθανότερο είναι να παίξουν ο Σαλπιγγίδης με τον Αθανασιάδη, ενώ, αν ο Χάβος επιλέξει ένα πιο συντηρητικό σχήμα, τότε θα συμβεί το παραπάνω σενάρια με τον Βιτόλο και τον Ίβιτς.

olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου