Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

«Σίγουρα πρόταση για Βιεϊρίνια»

«Σίγουρα πρόταση για Βιεϊρίνια»

Ο ατζέντης του Αντρέ Βιεϊρίνια βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και είχε συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ, Παντελή Κωνσταντινίδη, για να συζητήσουν την υπόθεση πώλησης του Πορτογάλου.



Ο μάνατζερ του Αντρέ Βιεϊρίνια, Γκασπάρ, βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και συναντήθηκε με τον Παντελή Κωνσταντινίδη για να τον ενημερώσει σχετικά με όλα αυτά που ακούγονται για προτάσεις ομάδων του εξωτερικού για τον Πορτογάλο, σύμφωνα με την Εξέδρα.

Αυτό που είπε ο Γκασπάρ στον τεχνικό διευθυντή του Δικεφάλου είναι ότι δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό αυτή τη στιγμή από τη Ζενίτ, ωστόσο εξέφρασε τη σιγουριά του ότι το καλοκαίρι θα υπάρξει σίγουρα προσφορά για τον πελάτη του.

Στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν και εμπιστεύονται τον Γκασπάρ και για αυτό θεωρούν ότι όταν λέει ότι θα υπάρξει πρόταση δεν τους λέει ασυναρτησίες.

Το τι θα αποφασίσει ο Δικέφαλος να κάνει σε περίπτωση που έρθει η πρόταση θα εξαρτηθεί από το μέγεθός της, καθώς ο ΠΑΟΚ θα αποδεχθεί μόνο προτάσεις που θα ξεκινούν από τα έξι εκατομμύρια ευρώ.

Ο Βιεϊρίνια από την πλευρά του έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει να πάει σε πρωτάθλημα από το πρώην ανατολικό μπλοκ και επιθυμεί να παίξει μόνο σε προηγμένο πρωτάθλημα, εφόσον φύγει από τον ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου