Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Μειώθηκε το πρόστιμο του ΠΑΟΚ




ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ΚΑΙ 100 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ

Μετά την παράλληλη εκδίκαση της έφεσης του ΠΑΟΚ, που ζήτησε τη μείωση της ποινής που του επιβλήθηκε (1 αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και 250 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο) για τα γεγονότα του επαναληπτικού της Τούμπας με την ΑΕΚ στο Κύπελλο, αλλά και αυτή του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα κου Φάκου ο οποίος ζήτησε την αύξηση της ποινής επειδή ο ΠΑΟΚ ήταν υπότροπος, "κερδισμένος" βγήκε ο ΠΑΟΚ. 


Ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί χωρίς τον κόσμο του εναντίον της Κέρκυρας την ερχόμενη Κυριακή, θα έχει όμως τον κόσμο στο πλευρό του στα δύσκολα παιχνίδια των πλέι οφ, όπου τον χρειάζεται για να τον στηρίξει και ψυχικά και οικονομικά. 

Επίσης το πρωτοφανές για τα Ελληνικά δεδομένα πρόστιμο των 250 χιλιάδων, μειώθηκε στις 100 χιλιάδες. Σαφώς και δεν έχουμε την διάθεση να μιλήσουμε για δικαίωση αφού έγινε το αυτονόητο, όταν μάλιστα μέσα σε μια χρονιά που οι περισσότερες ομάδες διέπραξαν σοβαρά επεισόδια στο γήπεδο τους, δεν επιβλήθηκε σε καμία ομάδα μεγαλύτερη ποινή της μία αγωνιστικής ούτε πρόστιμο μεγαλύτερο από αυτό που επιβλήθηκε στην ομάδα μας.  

Μην ξεχνάμε ότι στον ΠΑΟΚ επιβλήθηκε ποινή κεκλεισμένων των θυρών γιατί οι οπαδοί του πήγαν να διαμαρτυρηθούν στους παίκτες της ομάδας τους.  


Ακολουθεί η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων:
"Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας συνεκδίκασε τις εφέσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, Α. Φάκου, κατά της υπ΄ αριθμ. 156/4-4-2011 απόφασης της ΠΕ/ΕΠΟ. Έκανε δεκτές τυπικά αμφότερες και εν μέρει κατ΄ ουσίαν. Εξαφάνισε την εγκαλουμένη απόφαση. Επέβαλλε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνολική χρηματική ποινή 100.000 ευρώ και ποινή διεξαγωγής ενός αγώνα χωρίς θεατές. Υπενθυμίζεται ότι σε πρώτο βαθμό στην ΠΑΕ είχε επιβληθεί χρηματική ποινή 250.000 ευρώ και ποινή διεξαγωγής ενός αγώνα χωρίς θεατές (αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας της 16-3-2011, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ)".



fcpaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου