Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Ο... αγνώριστος Λίνο και ο Σακελλαρίου

   

 Εχουμε παρατηρήσει όλοι ότι μετά τον τραυματισμό του, ο Λίνο δεν είναι αυτός που ξέραμε! Πιστεύω ότι είναι αισθητή η διαφορά ανάμεσα στον "παλιό" και τον "καινούριο" Λίνο πριν και μετά τον μακρόχρονο τραυματισμό του. 




Από κει και μετά δε μπόρεσε να βρει τα πατήματά του. Πού είναι εκείνο το περσινό, αλλά και φετινό(το καλοκαίρι κυρίως) "φαρμακερό" του πόδι με τις σέντρες-λουκούμι και τα μαγικά χτυπήματα φάουλ;
Κρίμα... και δεν έχει μέλλον, στα 33 πλέον(τον Ιούνιο θα μπει στα 34).
Πρέπει οπωσδήποτε να βρει όσο πιο σύντομα γίνεται τον παλιο, καλό του εαυτό. Αλλιώς, τον βλέπω και αυτόν να παίρνει πόδι σαν τον "Μούσλι".



Μ' αυτά τα δεδομένα ο Σακελλαρίου, θα έπρεπε, κατά τη γνώμη μου και πολλών άλλων, να πάρει περισσότερες ευκαιρίες και να μη μείνει ο κ. Χάβος στο χρόνο συμμετοχής που του έδωσε εξ' ανάγκης εξαιτίας του τραυματισμού του Λίνο.
Νομίζω ότι δικαιούται και άλλες ευκαιρίες! Γιατί όχι; Γιατί να κάθεται στον πάγκο δηλαδή; Δεν έδειξε έστω και λίγο τα προσόντα του. Και αν δεν έπαιξε όσο προσδοκούσαν κάποιοι, σίγουρα θα ήταν από το άγχος που είχε. Δεν είναι λίγο να παίζεις βασικός στο ΠΑΟΚ-Βιγιαρεάλ !!! Λογικό είναι να κομπλάρεις. Και όμως αν θυμάστε τα πήγε ''καλούτσικα" σε εκείνο το ματς.



Εγώ πάντως περιμένω από το Χάβο να χρησιμοποίησει περισσότερο τον Λευτέρη και σιγά σιγά να αφήνει τον Λίνο στην άκρη. Τώρα στην διαδικασία των play off σίγουρα με τον Βραζιλιάνο παίξει.
Από του χρόνου όμως θέλω να δω και τον Σακελλαρίου στην αρχική εντεκάδα σε περισσότερα ματς από τα φετινά. Μη ξεχνάτε, ο Λίνο γίνεται 34(!), ο Σακελλαρίου 24. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου