Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Μόνο με μείωση αποδοχών μένουν Τσιρίλο και Ελ Ζαρ

 
Μόνο αν οι Μπρούνο Τσιρίλο και Ναμπίλ Ελ Ζαρ δεχθούν μείωση των αποδοχών τους θα ανανεωθούν τα συμβόλαιά τους, ενώ αντιθέτως θα γίνει αύξηση αποδοχών και επέκταση συμβολαίων στους Στέφανο Κλάους Αθανασιάδη και Σταύρο Τσουκαλά.



Είναι γεγονός, ότι υπάρχει θετική προδιάθεση στους επιτελείς του ΠΑΟΚ για την ανανέωση των συμβολαίων των Τσιρίλο και Ελ Ζαρ, τα οποία λήγουν το καλοκαίρι. Μόνο, όμως, υπό την ρητή προϋπόθεση ότι θα ρίξουν και δυο αισθητά τις απαιτήσεις τους, μειώνοντας τις αποδοχές τους κάτω από τις 400.000 ευρώ τον χρόνο, ποσό που προβλέπει το ισχύον συμβόλαιό τους.


Θεωρητικά και οι δυο ξένοι παίκτες δείχνουν διάθεση αποδοχής της επικείμενης πρότασης για μείωση των αποδοχών τους, αλλά πριν ξεκινήσουν οι συζητήσεις τους με την διοίκηση του ΠΑΟΚ τίποτα δεν είναι προβλέψιμο. Οι συζητήσεις με τον Ιταλό στόπερ και τον Μαροκινό μεσοεπιθετικό (το καλοκαίρι μένει και επίσημα ελεύθερος από την Λίβερπουλ) πιθανότατα θα γίνουν μετά το Πάσχα, αφού τελικά αποφασίσθηκε ότι η πρακτική εφαρμογή του αγωνιστικού σχεδιασμού για τη νέα χρονιά θα ξεκινήσει πριν και όχι μετά από τα πλέι οφ.
Για τον σκοπό αυτό έφυγε την Πέμπτη (14/4) για το εξωτερικό ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ Παντελής Κωνσταντινίδης, όπου θα κάνει επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Ο Κωνσταντινίδης θα επιστρέψει την Παρασκευή (13/4) το βράδυ στην Θεσσαλονίκη μεταφέροντας στους Θόδωρο Ζαγοράκη και Μάκη Χάβο τα αποτελέσματα των επαφών του.
Εκτός, όμως, από μειώσεις αποδοχών θα γίνουν και αυξήσεις αποδοχών σε ήδη υπάρχοντες παίκτες της ομάδας. Εκτιμάται ότι λίαν συντόμως θα γίνει επέκταση των συμβολαίων των Αθανασιάδη και Τσουκαλά (τελειώνουν το 2012) με ταυτόχρονη αύξηση των αποδοχών τους, οι οποίες σήμερα είναι πολύ χαμηλές και κυμαίνονται στα 30.000 με 40.000 ευρώ. 

paokmania.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου