Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Συνεχίζει ακάθεκτος (vid)!


marshall

Με τους Ντόζιερ και Μάρσαλ να τραβάνε το κουπί, ο Δικέφαλος επικράτησε επί του Ηλυσιακού με 66-52 και κλειδώνει την 3η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.


Για την 23η αγωνιστική ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε τον Ηλυσιακό στο Παλατάκι με περίπου 1.500 οπαδούς του ΠΑΟΚ να δίνουν τον παλμό.
Ο "Δικέφαλος" που δεν κατάφερε να αναπληρώσει το κενό που δημιουργήθηκε από τον τραυματισμό του Γιαννακίδη, ο οποίος θα μείνει για 1 μήνα έξω, αντιμετώπισε τον Ηλυσιακό ο οποίος καιγόταν για βαθμούς. Από πλευράς φιλοξενουμένων το παρόν έδωσε ο υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ, Ντέιβις, ο οποίος προτίμησε την ομάδα των Αθηνών από την δική μας, χωρίς να ξέρω τι μπορεί να σημαίνει αυτό.
Σ' ένα παιχνίδι που στο ξεκίνημά του δεν είχε πολλά να δείξει, παρά λάθη και βεβιασμένες προσπάθειες από τις 2 ομάδες, ο ΠΑΟΚ έδειχνε να έχει λίγη παραπάνω ψυχραιμία. Το 17-10 ήταν το σκορ του πρώτου δεκαλέπτου, το οποίο δε διεκδικεί δάφνες ποιότητας.


Ο προπονητής του Ηλυσιακού, κ. Φλεβαράκης, προσπάθησε από την αρχή να χτυπήσει μέσα στη ρακέτα με τον Ντόουσον αρχικά, ο οποίος έχασε αρκετά εύκολα καλάθια και τον Τόντιτς στο 2ο δεκάλεπτο, ο οποίος ξαναέβαλε την ομάδα του στο παιχνίδι, αφού με 9 προσωπικούς του πόντους, ο Ηλυσιακός μείωσε τη διαφορά στον πόντο και το παιχνίδι έδειχνε πια πως ο ΠΑΟΚ δεν έπρεπε να το πάρει χαλαρά. Ντόζιερ και Μάρσαλ με 15 και 8 πόντους αντίστοιχα ήταν αυτοί που τράβηξαν τον ΠΑΟΚ στην επίθεση. Στο ημίχρονο ο ηλεκτρονικός πίνακας έδειχνε 34-31.
 
 
Το 2ο ημίχρονο ήταν κάτι διαφορετικό. Ο ΠΑΟΚ μπήκε καλά στο 3ο δεκάλεπτο και έκανε την τελική του επίθεση στο 4ο. Ο Δικέφαλος του 4ου δεκαλέπτου μπορεί να βγει στην Ευρωλίγκα. Εξαιρετικός, με επιθετικές κινήσεις σε άμυνα και επίθεση που έδωσε την δυνατότητα στον προπονητή του, Σούλη Μαρκόπουλο, να χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά και τους πιτσιρικάδες που στελέχωσαν πρόσφατα την 1η ομάδα. Οι Ντόζιερ και Μάρσαλ ήταν ασταμάτητοι, ενώ καλή παρουσία είχε και ο Στίγγερς, με τους αμερικανούς να έχουν από 23, 17 και 10 πόντους αντίστοιχα.
Με έντονο το στοιχείο απουσίας ενός ακόμη ψηλού, ο ΠΑΟΚ συνέχισε την πορεία του και μετά την ήττα του Αμαρουσίου έκανε κατάληψη στην 3η θέση της βαθμολογίας με 2 βαθμούς διαφορά από τους υπόλοιπους. Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα μας, στο Περιστέρι.
Τα δεκάλεπτα: 17-10, 34-31, 50-43, 66-52
ΠΑΟΚ : Μάρσαλ 19(5), Αποστολίδης 7(1), Δέδας 3(1), Ντόζιερ 21, Στίγκερς 10(1), Γκετσέφσκι 6.
Ηλυσιακός : Καρύδας 9(1), Κυρίτσης 7(1), Χατζής 7, Τόντιτς 12, Κασελάκης 8(2), Γαλιώτος 2, Ντόουσον 5, Ντέιβις 2.

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ . . .
Με τιμή,
Roume       


paokmania.gr                                                      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου