Τρίτη 31 Μαΐου 2011

"Θέλουμε 8.000 κόσμο..."


christmasΟ Ντιόντε Κρίστμας αναφέρθηκε στα κρίσιμα σημεία του αγώνα της Τετάρτης και ζήτησε από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να γεμίσουν το γήπεδο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αμερικανός γκαρντ:


"Είναι το πιο κρίσιμο παιχνίδι της σειράς γιατί είμαστε στο 1-1 και πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε το προβάδισμα. Μπορούσαμε να είχαμε πάρει τη νίκη και μέσα στο γήπεδό τους, παίξαμε πολύ καλά, αλλά δυστυχώς δεν ήρθε το παιχνίδι όπως το θέλαμε. Υπήρχε και στο δικό τους γήπεδο μία καλή ατμόσφαιρα, αλλά πιστεύω ότι στο δικό μας γήπεδο ο κόσμος θα είναι αυτός που θα βοηθήσει σημαντικά για να πάρουμε τη νίκη. Η παρουσία τους μπορεί να είναι καταλυτική, οπότε εάν κάνουμε εμείς αυτό που πρέπει και κερδίσουμε το παιχνίδι, τότε θα έχουμε ένα προβάδισμα που πολύ δύσκολα θα ανατραπεί.
Θεωρώ ότι κλειδί για τη νίκη θα είναι η υπομονή που πρέπει να έχουμε κυρίως στις επιθέσεις. Το μεγαλύτερο λάθος που μπορεί να κάνουμε είναι να είναι βιαστικές οι επιλογές μας στην επίθεση. Πρέπει να υπάρξει υπομονή, να κυκλοφορήσει η μπάλα, να παίξουμε το transition και να μην πέσουμε στην παγίδα να κυνηγήσουμε το δικό τους παιχνίδι. Περιμένω με αγωνία και την ατμόσφαιρα που θα υπάρχει στο γήπεδό μας. Είναι ωραίο να παίζεις μπροστά σε φανατικό κοινό κι αν στο πρώτο παιχνίδι με 5.000 φιλάθλους μας στο γήπεδο υπήρχε αυτή η ατμόσφαιρα, προσπαθώ να φανταστώ πως θα είναι ένα γεμάτο γήπεδο. Ειλικρινά όλοι μας θέλουμε να δούμε 8.000 κόσμο στο γήπεδό μας, μία ατμόσφαιρα που πολλοί από μας δεν έχουμε δει κι αυτό είναι κάτι που θέλω να ζήσω…".              

Πηγή                                               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου