Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Έπιασε το ρεκόρ του



Μετά το κλείσιμο των εκδοτηρίων το Σάββατο (5/7) η ΠΑΕ έχει διαθέσει περίπου 21.000 μίνι διαρκείας. Εκτόξευση αναμένεται την Κυριακή (8/5) λόγω της μαζικής προσέλευσης των οπαδών του ΠΑΟΚ από την επαρχία.


Ολοένα και περισσότερο αυξάνεται ο αριθμός των μίνι διαρκείας τα οποία... εξαφανίζουν οι φίλοι του ΠΑΟΚ. Η δίψα των οπαδών του "Δικεφάλου" να βρεθούν δίπλα στη ομάδα για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ όπως τις προηγούμενες μέρες έτσι και το Σάββατο (5/7) αποδείχθηκε μεγάλη. Από το πρωί η κίνηση στο γήπεδο της Τούμπας ήταν ιδιαίτερα αυξημένη και περίπου 1.500 ήταν οι κάρτες εισόδου που "έφυγαν" τη συγκεκριμένη μέρα.

Τα εκδοτήρια ήταν ανοιχτά από τις 9 π.μ. έως τις 6 μ.μ, ενώ την Κυριακή (6/5) θα είναι από τις 9 π.μ. έως την μέρα του αγώνα. Ως εκ τούτου το ρεκόρ των 21.100 εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2009-10 είναι προ των πυλών για να "σπάσει", μια και τη μέρα του αγώνα με τους "πράσινους" αναμένεται στο γήπεδο πολύς κόσμος από την επαρχία που πρόκειται να προμηθευτεί με κάρτες εισόδου και έτσι να αυξηθεί κι άλλο ο αριθμός των πωλήσεων στα διαρκείας του "Δικεφάλου".


olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου