Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

"ΠΑΟΚ, ο καλύτερος στην Ελλάδα"







Ο πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Ντάνι Φερνάντεζ, μίλησε στον "sport103fm" για τη μέχρι τώρα πορεία του "Δικέφαλου" στην Ελλάδα, την εύκολη νίκη του επί του Παναθηναϊκού, καθώς και τις πιθανότητες που έχει να βγει πρώτος στα πλέι οφ.


Αναλυτικά όσα είπε ο πρώην πορτιέρο του ΠΑΟΚ:




Για την αλλαγή του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια: "Τα τελευταία τρία χρόνια ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατή ομάδα. Η παρουσία του Ζαγοράκη έχει βοηθήσει πολύ τον σύλλογο. Πάντα κάποια παιχνίδια δεν πάνε καλά, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο."


Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό: "Ήταν μία απλή νίκη. Δεν δυσκολεύτηκε ο ΠΑΟΚ. Έπρεπε να προσπαθήσει λίγο περισσότερο και να "καθαρίσει" τον Παναθηναϊκό. Να κάνει ένα σκορ 3-0, 4-0. Έπρεπε τότε που του παρουσιάστηκαν οι ευκαιρίες να βάλει κι άλλα γκολ. Άλλαξε η νοοτροπία του ΠΑΟΚ. Αυτήν τη στιγμή ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό. Χάρηκα πολύ που κέρδισε ο ΠΑΟΚ. Στο τέλος έπαιξε πολύ καλή άμυνα και κράτησε το αποτέλεσμα."


Για το ότι σκόραρε ο Αθανασιάδης με τον οποίο έχει συνεργαστεί: "Εγώ ήξερα ότι πρόκειται για έναν ήρεμο άνθρωπο, έναν ήρεμο παίκτη. Πέρασε δύσκολα, αλλά τελευταία δείχνει ποιότητα. Χάρηκα πολύ που τον είδα να σκοράρει. Το παιδί δουλεύει και για αυτό σκοράρει."
Για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια: "Είναι πολύ καλός παίκτης. Τραβάει την ομάδα μπροστά. Έκανε και αυτός μεγάλη προσπάθεια τα χρόνια που βρίσκεται στον ΠΑΟΚ. Έχει πολύ μέλλον μπροστά του. Μπορεί να κάνει πολλά."


Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να βγει πρώτος στα πλέι οφ: "Σίγουρα μπορεί ο ΠΑΟΚ. Όταν ο ΠΑΟΚ παίζει μπάλα είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Προσωπικά πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι το φαβορί αν παίξει καλά και αν είναι συγκεντρωμένος."


Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου: "Είναι πολύ κρίσιμο παιχνίδι. Πρέπει να ξεχάσουν τον Παναθηναϊκό και να συγκεντρωθούν σε αυτό το παιχνίδι. Δεν θέλει άγχος. Μόνο ηρεμία. Να γουστάρουν το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ έτσι θα έχει πολλές πιθανότητες να κερδίσει."


olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου