Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Χρόνια Πολλά ρε Πάμπλο...













Σαν σήμερα πριν από 34 ακριβώς χρόνια γεννήθηκε στη μακρινή Ουρουγουάη ένας άνθρωπος που την τελευταία τριετία έχει μπει στις καρδιές όλων των ΠΑΟΚτσήδων του πλανήτη: ο Pablo Gabriel García Pérez...



Ο Γκαρσία βρέθηκε στην Τούμπα το καλοκαίρι του 2008, σε ηλικία 31 ετών και πολλοί ήταν αυτοί που πίστεψαν πως ο ποδοσφαιρικός του κύκλος κόντευε να κλείσει. Ο Ουρουγουανός όμως είχε άλλη άποψη! Εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στα γήπεδα, ενώ με ξεκάθαρες απόψεις, δε διστάζει να τα λέει πάντα έξω από τα δόντια, όσο και αν αυτό ενοχλεί. Το όνομά του έγινε σύνθημα, στις εξέδρες και ο κόσμος του ΠΑΟΚ βλέπει στο πρόσωπό του έναν παικταρά και έναν επαναστάτη ταυτόχρονα!

Ο Γκαρσία φέτος μετρά 41 συμμετοχές με τον Δικέφαλο στο στήθος μέχρι τώρα, ενώ συνολικά έχει 101 συμμετοχές και 3 γκολ από τη σεζόν 2008 - 2009 που βρίσκεται στον ΠΑΟΚ. Αξίζει να τονιστεί ότι ακόμα και όταν ήταν στην Ουρουγουάη δεν είχε τόσο γεμάτες χρονιές όσο τα χρόνια που βρίσκεται στην Ελλάδα.
Όπως άλλωστε έχει δηλώσει ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του, παρά την πλούσια καριέρα του και τα παραπάνω χρήματα που θα μπορούσε να είχε κερδίσει κάπου αλλού, υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή και εκείνος τα έχει βρει στον ΠΑΟΚ.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου