Σάββατο 14 Μαΐου 2011

ΣΚΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΑΛΕΠΟΥ


ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΛΑΟΥ: ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΓΙΑ ΕΞΙΛΕΩΣΗ!
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΩΣΑΤΕ
ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ, ΓΙΑΥΤΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ
 ΘΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΣΑΝ ΤΑΥΡΟΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!
 

 
ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ
ΚΑΙ ΣΚΙΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ
"ΚΙΤΡΙΝΗ ΑΛΕΠΟΥ"!

ΑΡΧΙΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΠΙΕΣΗ" ΣΤΟ ΚΟΡΑΚΙ
Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ!



   
ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΓΛΩΣΣΑ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ, ΜΕ ΤΑ 120εκ ΕΥΡΩ ΧΑΡΙΣΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ-44, ΜΕ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΧΡΕΗ 27εκ ΕΥΡΩ (!!), ΜΕ ΔΙΑΡΚΗ ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ, ΜΕ ΙΣΧΥΡΑ ΥΠΟΠΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ (!!), ΜΕ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ ΟΥΕΦΑ ΓΙΑ ΕΓΓΥΗΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ, ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ..... ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ  ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕΝΤΟΝΙ;;;!!  ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΥΠΟΥΛΟΙ, ΠΟΥ ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΒΑΛΑΝΕ ΝΑ ΣΦΥΡΙΞΕΙ Ο ΜΙΣΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ.. 




Αν είναι δυνατόν!  Έχω "φάει" τον γαύρο εντός-εκτός εδώ και 2-3 χρόνια, τον έχω κάνει γκόμενα, έχω "φάει" τον βάζελο που τον έχω κάνει πελάτη και τρώει κάθε χρόνο τα τεμάχια δύο-δύο στην Τούμπα.. και να με πουλάει μαγκιά και νταβατζιλίκι η ύπουλη, η ξεφτιλισμένη ομαδούλα, το σκουλήκι του Λεκανοπεδίου;;;  Ε, όχι γαμώ την τρέλα μου!  Είναι δυνατόν να "ανασταίνω" εγώ κάθε φορά την Κούλα, να έχω να κερδίσω εδώ και 23 παιχνίδια στο ΟΑΚΑ, να τους έχω χαρίσει ένα κύπελλο φέτος, και να τους τρώω στην μάπα να μου βγάζουν και γλώσσα;;


Την Κυριακή δεν παίζουμε έναν απλό αγώνα μεταξύ ΑΕΚ-ΠΑΟΚ. Την Κυριακή δεν παίζουμε απλά για ένα καπρίτσιο εκδίκησης. Την Κυριακή παίζουμε για ΤΟ CHAMPIONS LEAGUE. Tην Κυριακή παίζουμε για τα οικονομικά οφέλη που αν δεν τα αρπάξουμε εμείς θα τα αρπάξει η αλεπού του λεκανοπεδίου για να πάρει λίγες ώρες ζωής ακόμη...
ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ!  Η ΤΡΕΛΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ! 


ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!




Είμαι σίγουρος ότι το θέμα της απόδοσης των παικτών με την Κούλα είναι θέμα ψυχολογικό και πνευματικής προετοιμασίας. Γιατί με βάζελο και γαύρο οι παίκτες μπαίνουν σαν ταύροι, και με την Κούλα ή θα μου κοιμούνται όρθιοι η' θα μου παίζουν αγχωτικά; ΣΕ ΑΥΤΟ ΦΤΑΙΕΙ ΜΟΝΟ το τεχνικό επιτελείο. Γιατί αν δεν πωρώσεις τον παίκτη, αν δεν τον ντοπάρεις για τον αντίπαλο, πώς θα ετοιμαστεί ψυχολογικά για "πόλεμο";  Φαίνεται ξεκάθαρα από την εικόνα των παικτών, ότι με το γαυροβάζελο προετοιμάζονται καλύτερα ψυχολογικά και πνευματικά, και τα δίνουν όλα..


Κανείς δεν πιστεύει ότι είναι θέμα ικανότητας. Υπήρχαν παιχνίδια που ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλύτερα από την Κούλα αλλά δεν πήρε αποτέλεσμα. Υπήρχαν παιχνίδια που ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλύτερα από την Κούλα αλλά ήταν άτυχος μέχρι αηδίας.
Αλλά, αυτό προσθέτει ακόμη περισσότερο στο "σκάσιμο" που τρώει ο οπαδός του ΠΑΟΚ με την Κούλα! Το μόνο που μπορεί να διακρίνει κανείς, το μόνο που μπορεί να το καταλάβει κανείς από τις κινήσεις των παικτών και το πάθος τους, είναι η ψυχολογική ντόπα που έχουν απέναντι στον γαύρο ή τον βάζελο, και που δεν βλέπουμε να έχουν το ίδιο με την Κούλα!  ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ Η' ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΤΙΜΑΤΕ!






Όσο για την Κούλα, τους οπαδούς της και την διοίκησή της, ότι και να πούμε θα είναι μάταιο.. Οι άνθρωποι δεν έχουν ούτε τσίπα, ούτε ιερό, ούτε όσιο. Η μαγκιά των χανουμιών φαίνεται μόνο όταν πηγαίνουν την νύχτα να καίνε άδειους συνδέσμους... Οπουδήποτε αλλού..τρέχουν! Γιαυτό και πάντα θα βρίσκονται στην καρπαζιά στο λεκανοπέδιο, γιαυτό και πάντα θα βρίσκονται στην απαξίωση από όλους τους οπαδούς προσφυγικών ομάδων (δες ΠΑΟΚ, Πανιώνιος). Είναι η ντροπή της προσφυγιάς! Και αυτό γιατί, προσφυγική ομάδα που να είναι τόσο ψεύτικη, υποχθόνια, ύπουλη, και βρώμικη, δεν πρέπει να υπάρχει στον χάρτη..
Πως είναι δυνατόν, ομάδα που χρωστάει σχεδόν τα ΔΙΠΛΑΣΙΑ από όσα χρωστάει ο ΠΑΟΚ (θυμηθείτε την πρόσφατη ΑΜΚ), ομάδα που της χαρίστηκαν 120εκ ευρώ με το άρθρο-44, ομάδα που της δινόταν η φορολογική ενημερότητα όταν ο κοντός πρόεδρός τους έβγαινε και έλεγε "δεν πληρώνουμε εφορία", ομάδα που επειδή είναι έτοιμη στην χρεοκοπία την σπρώχνουν διαρκώς για να μην χαθούν θέσεις εργασίας, ομάδα που ο πρώην μεγαλομέτοχός τους (Νοτιάς) έχει στην ιδιοκτησία του (!) το καινούριο τους προπονητικό κέντρο (ενώ αυτοί του πληρώνουν ενοίκιο 312.000 ευρώ για 9 χρόνια (!!!), ομάδα που πιέζει περισσότερο από οποιονδήποτε τους πολιτικούς και λοιπούς ώστε να μην ανοίξουν οι φάκελοι αδειοδότησης (που ανάθεμά μας αν ξέρουμε ΠΩΣ πήρε άδεια ομάδα που χρωστάει σε όποιον μιλάει ελληνικά), ομάδα που μπορεί στο παρασκήνιο να φαίνεται "μικρή" αλλά έχει πολλούς παρατρεχάμενους να πιέζουν καταστάσεις και να εκμεταλλεύονται συνθήκες...


Ο ΠΑΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ Τ-Ε-Λ-Ι-Κ-Ο, ΠΟΥ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΜΑΣ!


ΠΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΛΑ!
Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΘΕΛΕΙ ΕΞΙΛΕΩΣΗ
ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ CH.L!

 
ΣΚΙΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ "ΑΛΕΠΟΥ"!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου