Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Τετ α τετ Ζαγοράκη με Κονσεϊσάο



Συνάντηση διάρκειας μίας περίπου ώρας είχαν το μεσημέρι της Τετάρτης (25/5) στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Θόδωρος Ζαγοράκης με τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο, ο οποίος ως γνωστόν βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από το βράδυ της Τρίτης (24/5) και είναι καλεσμένος των "ασπρόμαυρων" στην Τούμπα, για να παρακολουθήσει τον τελευταίο αγώνα της ομάδας στο πλαίσιο των πλέι οφ, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου.




Οι δύο άντρες συζήτησαν για διάφορα θέματα, ποδοσφαιρικού περιεχομένου, μεταξύ άλλων για το χρονοδιάγραμμα των πληρωμών των τελευταίων οφειλών της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ προς τον Πορτογάλο άλλοτε παίκτη της ομάδας και τεχνικό διευθυντή το τελευταίο διάστημα της παρουσίας του στον "Δικέφαλο".

Ζαγοράκης και Κονσεϊσάο ενδεχομένως να έχουν δεύτερη συζήτηση στο περιθώριο του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Πορτογάλος, πάντως, ερωτώμενος από το olaPAOK.gr μετά την επαφή που είχε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το περιεχόμενο της συνομιλίας, απάντησε... διπλωματικά: "Ο Ζαγοράκης είναι φίλος μου! Όποτε βρισκόμαστε, έχουμε πολλά να πούμε. Δεν ήταν δυνατόν να βρεθώ στη Θεσσαλονίκη και να μην τον επισκεφθώ".


Στη διάρκεια της τηλεφωνικής συνομιλίας μας, πάντως, ο Κονσεϊσάο δεν έκρυψε ότι... "στη Θεσσαλονίκη βρέθηκα για να τακτοποιήσω κάποιες νομικού τύπου υποθέσεις μου", χωρίς, όμως, να μπει σε λεπτομέρειες για το ποιες είναι αυτές οι υποθέσεις. Προφανώς, εννοεί τον οικονομικό διακανονισμό που έκανε με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου