Τρίτη 31 Μαΐου 2011

"Να ξεκινήσουμε καλύτερα τη νέα σεζόν"


sznaucner

Ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ φιλοξενήθηκε σε ραδιοφωνικό σταθμό και μίλησε για τη χρονιά που πέρασε, τη φυγή του Μάκη Χάβου, το μέλλον του στον ΠΑΟΚ αλλά και τη νέα σεζόν που θα έρθει για την οποία ευχήθηκε να εκλείψουν οι τραυματισμοί.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Πολώνος αμυντικός στον "Sport 103fm":

Για τις δηλώσεις του συμπαίκτη του, Πάμλο Γκαρσία, ότι ο Σνάουτσνερ μπορούσε να είναι ο MVP της φετινής χρονιάς, δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος με τα λόγια του Γκαρσία. Κατά τη δική μου εκτίμηση βέβαια, είναι ο Βιεϊρίνια και άλλοι παίκτες. Εγώ όποτε μπαίνω να αγωνιστώ δίνω τα πάντα για την ομάδα και θέλω πάντα να βοηθάω".



Για το αν είναι στεναχωρημένος που ο ΠΑΟΚ δε βγήκε 1ος στα πλέι οφ, είπε: "Βέβαια και είμαι γιατί θέλαμε την πρώτη θέση και ήταν ο στόχος μας από την αρχή. Κάναμε δύο ήττες στο ΟΑΚΑ και μας στοίχισαν στο κυνήγι της πρώτης θέσης. Στα πλέι οφ κάναμε τέσσερις νίκες και πήραμε δώδεκα βαθμούς, αλλά το προβάδισμα του Παναθηναϊκού μας στοίχισε".

Για το αν επηρέασε την ομάδα ο αποκλεισμός στο κύπελλο από την ΑΕΚ, τόνισε: "Θέλαμε πάρα πολύ να πάρουμε την πρόκριση στον τελικό. Πήραμε την πρόκριση από τον Ολυμπιακό, κάναμε καλό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, αλλά δεν μπορέσαμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα στην Τούμπα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και πρέπει από τη νέα χρονιά να πεισμώσουμε περισσότερο και να πάμε καλύτερα".

Για το τι του έχει μείνει από τον κόσμο του ΠΑΟΚ στα πέντε χρόνια που αγωνίζεται με τα ασπρόμαυρα, ανέφερε: "Πιστεύω ότι μόνο τον πρώτο χρόνο, αν θυμάμαι καλά, είχαμε προβλήματα με τον κόσμο. Ήταν τότε που τερματίσαμε στην 9η θέση. Από το δεύτερο χρόνο ο κόσμος ήταν πολύ κοντά μας, μας βοηθάει πάρα πολύ και κάθε χρόνο κάνουμε ένα βήμα μπροστά".

Για το αν γνωρίζει πως ο Χάβος απότελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ, απάντησε: "Ναι, το γνωρίζω ότι έφυγε. Έκανε καλή δουλειά στην ομάδα, σε όλα τα παιχνίδια τα έδωσε όλα. Ήταν μαζί μας πάντα, βοηθούσε τους παίκτες. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στον προπονητή μας. Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα μεταξύ μας".

Για το αν γνωρίζει ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Χάβου στον πάγκο, απάντησε: "Δεν ξέρουμε κάτι, περιμένουμε τηλέφωνο για το πότε θα ξεκινήσουμε και για το ποιος θα είναι ο νέος προπονητής".
Για τον Μπόλονι, είπε: "Έχουν βγει πολλά ονόματα, αλλά δεν ξέρουμε ακόμη το ποιος θα έρθει. Θα το δούμε στην πορεία ποια θα είναι η επιλογή της διοίκησης".

Για το τι μπορεί να πετύχει ο ΠΑΟΚ τη νέα σεζόν, ανέφερε: "Πιστεύω ότι θα φύγουν και θα έρθουν κάποιο νέοι παίκτες. Αυτό που πρέπει να κάνουμε σίγουρα είναι ότι τη νέα χρονιά πρέπει να είμαστε πιο καλοί και να ξεκινήσουμε καλύτερα. Στη  περσινή σεζόν, στα πρώτα παιχνίδια μαζέψαμε λίγους βαθμούς και στη συνέχεια τα πράγματα ήταν δύσκολα".

Για το αν σκέφτεται να κλείσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ: "Δεν ξέρω ακόμη. Έχω ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμη και θα το δούμε μετά για την ανανέωση. Αν είναι όλοι ευχαριστημένοι, και ο κόσμος και η ομάδα θα μιλήσουμε για την ανανέωση του συμβολαίου μου".

Για το που βρίσκεται αυτές τις μέρες των διακοπών, είπε: "Είναι μέρες ξεκούρασης μετά από μία δύσκολη χρονιά. Βρίσκομαι στην Πολωνία, γύρισα στην οικογένειά μου γιατί είναι κάτι που δεν μπορώ να κάνω κατά τη διάρκεια της σεζόν".

Τέλος, εύχήθηκε για τη νέα σεζόν: "Θέλω να παίζω χωρίς να έχω τραυματισμούς. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμένα, γιατί κάθε χρόνο παθαίνω κάτι και μένω εκτός αγωνιστικής δράσης. Εύχομαι μαζί με τον κόσμο να κάνουμε πολλά πράγματα".                                                             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου