Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Κακή εμφάνιση, βαριά ήττα...


Πραγματοποιώντας μια πολύ κακή εμφάνιση ο ΠΑΟΚ γνώρισε βαριά ήττα στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό με 95-52.
Οι παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου στο πρώτο παιχνίδι αυτής της σειράς των ημιτελικών ήταν ... απογοητευτικοί! Από το σημερινό ναυάγιο, "ξεχώρισαν" ο Γιαννακίδης και ο Καλλές.
Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική καθώς οι γηπεδούχοι πήραν από την αρχή κεφάλι στο σκορ και η διαφορά όσο περνούσε η ώρα άνοιγε όλο και περισσσότερο. Τίποτε δε λειτουργούσε σωστά για τον ΠΑΟΚ, που είχε πολύ κακές επιλογές στην επίθεση, αλλά και η άμυνα όπως δείχνει το τελικό σκορ, ήταν κυριολεκτικά έρμαιο στις διαθέσεις των γηπεδούχων.



Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν εκ προοιμίου δεδομένη. Μάλιστα με τους Δέδα και Μάρσαλ απόντες τα πράματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα. Ο Μαρκόπουλος πίστευε πως αυτά τα παιχνίδια θα ήταν μιας πρώτης τάξης ευκαιρία για να μπορέσει να δουλέψει κάποιους αυτοματισμούς ενόψει της συνέχειας. Δυστυχώς αυτό δεν έγινε... 
Το καλύτερο 10λεπτο για την ομάδα μας ήταν το τρίτο, όταν χάρη σε προσπάθειες του Γιαννακίδη και του Καλλέ σταθήκαμε αξιοπρεπώς στο γήπεδο, εκμεταλλευόμενοι και μια μικρή χαλάρωση των παικτών του Παναθηναϊκού. Σε εκείνο το χρονικό σημείο η διαφορά "κατέβηκε" στους 22 πόντους, αν βέβαια μπορεί να ειπωθεί κάτι τέτοιο για μια τόσο μεγάλη απόσταση που χώριζε τις δύο ομάδες!
Η σειρά πλεόν μεταφέρεται στην Paok Sports Arena, το Σάββατο 21/5, στις 7:15

Τα δεκάλεπτα: 26-11, 55-23, 76-42, 95-52
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ομπράντοβιτς): Τέπιτς 9 (1), Μάριτς 11, Περπέρογλου 4 (1), Μπατίστ 4, Φώτσης 7, Σάτο 15 (2), Νίκολας 6 (2), Τσαρτσαρής 10, Διαμαντίδης 4, Βουγιούκας 4, Καλάθης 14, Καϊμακόγλου 7.
ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Κρίστμας 10, Αποστολίδης 4, Ντοζίερ 2 (1/9 σουτ), Στίγκερς 5 (2/8 σουτ), Μπούλιαν, Γιαννακίδης 13 (3), Καλλές 8, Γκετσέφσκι 8, Καλαμπάκας 2




paokmania.gr

1 σχόλιο: