Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ.




ΤΙ ΘΑ ΡΩΤΟΥΣΑΤΕ ΤΟΝ Θ.ΖΑΓΟΡΑΚΗ
ΣΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ;
 

Όπως κάθε χρόνο τα 3 τελευταία χρόνια, το fcpaok.gr σε κάθε προγραμματισμένη Συνέντευξη Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του Θοδωρή Ζαγοράκη, ζητάει από τον Λαό του ΠΑΟΚ να γράψει τις δικές του ερωτήσεις για το ΤΙ ΘΑ ΡΩΤΟΥΣΑΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ. 



 Σαν fcpaok.gr θεωρούμε ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό, καθότι δίνει και μια πολύ καλή γεύση και στους ρεπόρτερ της ομάδας για να αφουγκραστούν μέσω μιας ισχυρής ιστοσελίδας το τι περίπου σκέφτεται ο κόσμος του ΠΑΟΚ και ποιοι είναι οι προβληματισμοί που τον απασχολούν κυρίως. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι και ο νέος υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα διαβάσει τις ερωτήσεις σας από το fcpaok.gr γιατί είναι πολύ σημαντικό να μεταφερθούν σωστά οι σκέψεις του Λαού του ΠΑΟΚ.


Όπως κάθε χρόνο λοιπόν, για καλύτερη οργάνωση, χωρίσαμε τις ερωτήσεις που θα αναγραφούν, σε 4 διαφορετικές θεματολογίες. Οι ερωτήσεις σας θα καταγράφονται από το Admin Team (και θα παραφράζονται εκεί που χρειάζεται) ώστε να είναι σωστά συντακτικά και να  μπαίνουν κάτω από την ανάλογη θεματολογία. 

Στείλτε τις ερωτήσεις σας με 3 διαφορετικούς τρόπους:

1) Γράφοντάς την ως σχόλιο κάτω από το κείμενο αυτό. 2) Στέλνοντας email στο info@fcpaok.gr με τίτλο "ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΕ ΠΑΟΚ". 3) Στέλνοντας την ερώτησή σας στο Skype στο όνομα "fcpaok.gr".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ,
ΠΡΙΝ ΣΤΕΙΛΕΤΕ Η' ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΑΣ!

 
ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ
1. Η κάθε ερώτησή σας να έχει ΕΝΑ ερώτημα (έστω χωρισμένο σε 1-2 υποερωτήματα). Εάν θέλετε να ρωτήσετε 3 διαφορετικά πράγματα, πρέπει να θέσετε 3 διαφορετικές ερωτήσεις που να μην συνδέονται μεταξύ τους (γιατί υπάρχει περίπτωση να χωριστούν διαφορετικά ανάλογα με την θεματολογία τους και έτσι πρέπει να μπορούν να "στέκονται" μόνες τους).

2. Στις ερωτήσεις σας ΜΗΝ γράφετε προσωπικές σας θέσεις ή απόψεις, παρά μόνο την ερώτησή σας, καθότι την δεδομένη στιγμή αυτό είναι το πιο σημαντικό. 

3. Μην πλατειάζετε την ερώτησή σας σε 2-3 σειρές. Γίνετε όσο περισσότερο πιο περιεκτικοί και λιτοί.
4. Όσες ερωτήσεις περιέχουν ειρωνεία, άσχημες εκφράσεις, ασέβεια ή οτιδήποτε ανάρμοστο για άμεση ερώτηση, θα ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ και θα ΠΑΡΑΦΡΑΖΕΤΑΙ από το Admin Team χωρίς να αλλάζει το βασικό νόημα της ερώτησης. Όσες ερωτήσεις ΔΕΝ μπορούν να παραφραστούν και περιέχουν ανάρμοστο περιεχόμενο, ΔΕΝ θα αναγράφονται. (Αν είναι να παραφράζουμε 40 ερωτήσεις κάθε μέρα, θα ξημερώσουμε...)

5. Προσπαθήστε να μην γράφετε ερωτήσεις που βασίζονται σε ΣΕΝΑΡΙΑ, σε ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ και σε ΑΒΑΣΙΜΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ, εφόσον αυτά δεν έχουν αποδειχτεί ή διασταυρωθεί. Δεν θέλουμε να καταγράφουμε ερωτήσεις που βασίζονται στα παραπάνω, γιατί σαν fcpaok.gr δεν θέλουμε να παίζουμε τα παιχνίδια άλλων στην πλάτη του ΠΑΟΚ μας.

6. Όσοι γράφετε ερωτήσεις σαν σχόλια, για καλύτερη οργάνωση, όταν αυτές θα μεταφέρονται στο κείμενο από το AdminTeam τότε θα διαγράφονται από τα σχόλια για να μην γίνει μπέρδεμα.

7. Οι ερωτήσεις σας θα μεταφέρονται στο άρθρο σε τακτά χρονικά διαστήματα (κάθε φορά που μαζεύονται 3-4) έτσι ώστε να έχουμε τον χρόνο να τις οργανώνουμε. Όσες ερωτήσεις σας μοιάζουν κατά μεγάλο ποσοστό με ερωτήσεις που έχουν ήδη καταγραφεί, απλά θα προσθέτουμε και το δικό σας ψευδώνυμο στο τέλος (για να μην γίνονται επαναλήψεις).

8. Επειδή ο όγκος των ερωτήσεων αναμένεται μεγάλος, ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ και όχι στα greeklish. Όσοι στείλετε ερωτήσεις σε greeklish δεν θα μεταφερθούν (δεν έχουμε χρόνο να τις γράφουμε εμείς φτου και από την αρχή..)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου