Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Ο Μπόλονι ζήτησε να επιβλέπει και τις ακαδημίες




Επιθυμία του Μπόλονι, μόλις αναλάβει τη τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ και όπως είπε στον Κωνσταντινίδη, είναι να έχει ο ίδιος άμεση γνώση των ακαδημιών του ΠΑΟΚ. Να επιβλέπει όλα τα τμήματα και να επιλέγει τους παίκτες που θα προωθηθούν.



«Θα δουλέψω με τους νέους»
Μια από τις βασικές παραμέτρους που τέθηκαν στη συνάντηση του Μπόλονι με τον Κωνσταντινίδη, ήταν πως ο Ρουμάνος τεχνικός θα πρέπει να δουλέψει και με νέους παίκτες και να τους προωθήσει, όπως έκανε σε άλλες ομάδες. Όταν του μετέφερε αυτό το μήνυμα ο Κωνσταντινίδης, ο Μπόλονι ενθουσιάστηκε με την ιδέα και είπε: “Θέλω να δουλέψω με τους νέους παίκτες. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου”. Το σημαντικό είναι πως στη προκειμένη περίπτωση, η φιλοσοφία του ΠΑΟΚ “ταιριάζει” με τη φιλοσοφία του Μπόλονι και αυτή ήταν μια βασική παράμετρος για να επιτευχθεί η προφορική συμφωνία.
Ο Μπόλονι ενημερώθηκε από τον Κωνσταντινίδη για τη μείωση του μπάτζετ που θα κάνει ο ΠΑΟΚ και αυτό το γεγονός δεν έδειξε να τον προβληματίζει.

Τα σενάρια για Εθνική
Τις προηγούμενες μέρες “διοχετεύτηκε” σε ορισμένα Ρουμανικά μέσα ενημέρωσης η πληροφορία πως η ομοσπονδία της Ρουμανίας, θέλει τον Μπόλονι στη τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, συγκεκριμένων μέσων ενημέρωσης στη Ρουμανία, τον Μπόλονι προσέγγισε ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Μιρτσέα Σαντού. Πάντα σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο Μπόλονι απάντησε αρνητικά στον Σαντού: “Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, αλλά έχω μία πολύ δελεαστική πρόταση από τον ΠΑΟΚ”, είπε και το θέμα ουσιαστικά έκλεισε.

Ακριβοί οι Γάλλοι παίκτες
Ο Μπόλονι γνωρίζει τη Γαλλική αγορά και ως εκ τούτου στη συζήτηση με τον Κωνσταντινίδη, έγινε αναφορά και για Γάλλους παίκτες οι οποίοι, ενδεχομένως, να ενδιαφέρουν τον ΠΑΟΚ. Το πρόβλημα (όπως διαπιστώθηκε) ήταν πως οι περισσότεροι Γάλλοι παίκτες είναι ακριβοί.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου