Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Κωνσταντινίδης με συστάσεις και ονόματα



Ο Παντελής Κωνσταντινίδης δεν επέστρεψε τα ξημερώματα του Σαββάτου (4/6) στη Θεσσαλονίκη, μετά το ταξίδι του στο εξωτερικό (σε Γαλλία και Ισπανία, συγκεκριμένα), με νέα μόνο για το θέμα της εξεύρεσης καινούργιου προπονητή για τον ΠΑΟΚ.




Επέστρεψε και με έναν φάκελο γεμάτο ονόματα παικτών, οι οποίοι αποτελούν υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους του "Δικέφαλου" για την ενίσχυση του ρόστερ του.



Είναι γνωστό, άλλωστε, από τις προηγούμενες ημέρες ότι το ταξίδι του τεχνικού διευθυντή του "Δικέφαλου" στο εξωτερικό δεν είχε να κάνει μόνο με το θέμα του προπονητή, αλλά και με αυτό των μεταγραφών. Ως και προς το δεύτερο σκέλος, λοιπόν, το ταξίδι αυτό θεωρείται επιτυχημένο.

Και θεωρείται επιτυχημένο, καθώς ο Κωνσταντινίδης έκανε τις επαφές που ήθελε με τους μάνατζερ, με τους οποίους είχε κλείσει ραντεβού, ενημερώθηκε για τις δύο αγορές, τη γαλλική και την ισπανική (κυρίως τη δεύτερη, που φαίνεται να ενδιαφέρει περισσότερο τους "ασπρόμαυρους") και πλέον έχει να επιλέξει μέσα από μια γκάμα ονομάτων.

Τέσσερις (συν μία) θέσεις

Το πρώτο ζητούμενο, φυσικά, είναι σε ποιες θέσεις αναζητεί ο ΠΑΟΚ παίκτες. Σύμφωνα, λοιπόν, με τα έως τώρα ισχύοντα, ο "Δικέφαλος" στοχεύει να καλύψει τα πόστα του επιτελικού μέσου, του κεντρικού επιθετικού, του αριστερού οπισθοφύλακα και του πλάγιου επιθετικού, αυτού που θα μπορεί να παίξει και στις δύο πτέρυγες -και κυρίως αριστερά.

Κοντά σε αυτές τις θέσεις, ο ΠΑΟΚ ενδεχομένως -και υπό προϋποθέσεις- θα κινηθεί να καλύψει και τη θέση του κεντρικού αμυντικού, με μία ακόμη αξιόπιστη λύση. Πρόκειται για νευραλγικό πόστο, στο οποίο οι "ασπρόμαυροι" φαίνεται ότι δίνουν ιδιαίτερο βάρος και θέλουν να είναι πλήρεις.

Ο ρόλος του νέου κόουτς 

Ο Κωνσταντινίδης, βεβαίως, μπορεί να γύρισε στην Ελλάδα με έναν φάκελο γεμάτο ονόματα, όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι οι επαφές και οι προτάσεις για παίκτες θα ξεκινήσουν άμεσα από τους "ασπρόμαυρους". Υπάρχει μία σημαντική παράμετρος, από την οποία θα εξαρτηθούν πολλά.

Ποια είναι αυτή; Μα, φυσικά, οι εισηγήσεις που θα κάνει ο νέος προπονητής της ομάδας. Αν τελικώς είναι ο Λάζλο Μπόλονι, το θέμα αναμένεται να τρέξει γρήγορα, καθώς ο Ρουμάνος τεχνικός έχει ήδη εφοδιαστεί με σειρά από dvd με αγώνες της ομάδας από τη σεζόν που πέρασε, μέσα από τα οποία θα βγάλει τα συμπεράσματά του για τους υπάρχοντες στο ρόστερ παίκτες του "Δικέφαλου".

Αυτό, πρακτικά, σημαίνει ότι ο Μπόλονι (ή όποιος άλλος κόουτς αναλάβει) μπορεί να εισηγηθεί την απόκτηση παίκτη και σε άλλη θέση από αυτές που κρίνει η διοίκηση ότι χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα ή να έχει δικούς του υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους για τον ΠΑΟΚ.

Επομένως, τα ονόματα των προτεινόμενων παικτών που έφερε μαζί του ο Κωνσταντινίδης θα περάσουν από μια πρώτη αξιολόγηση σε επίπεδο διοικητικών στελεχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και αφού κλείσει και το θέμα του προπονητή θα γίνει το τελικό ξεσκαρτάρισμα γι' αυτούς τους ποδοσφαιριστές που πραγματικά ενδιαφέρουν.

Εξελίξεις την Κυριακή για Βρύζα

Την Κυριακή (5/6) αναμένονται περισσότερες εξελίξεις στο θέμα της πιθανής επιστροφής του Ζήση Βρύζα στα κοινά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο πρόεδρος του "Δικέφαλου", όπως αναφέρουν οι άνθρωποι της ΠΑΕ, δεν είχε περαιτέρω συνομιλία με τον πρώην τεχνικό διευθυντή κατά τη διάρκεια του Σαββάτου (4/6), αφού ο τελευταίος ήταν εξ' ολοκλήρου συγκεντρωμένος στον αγώνα της Εθνικής με την Μάλτα για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Οι δύο άνδρες αναμένεται να συνομιλήσουν την Κυριακή (5/6), οπότε και αναμένεται να βγει το τελικό αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεών τους.

sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου