Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Νέα διοίκηση με Πρέλεβιτς μπροστάρη



Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η σύσκεψη της Επιτροπής μπάσκετ παρουσία και των κ.κ. Πρέλεβιτς, Πανάκα, Πολυχρονιάδη και Κανώτα, από την οποία προέκυψε νέα διοίκηση στην ΚΑΕ.

Πρόεδρος θα είναι ο Μπάνε Πρέλεβιτς, ενώ το συμβούλιο θα απαρτίζουν ακόμη οι: Πανάκας, Πολυχρονιάδης, Γαλατσόπουλος (ως εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη, ίσως για λίγο καιρό), ενώ ως πέμπτο μέλος υποδείχθηκε ο Παύλος Σαλτσίδης με τον οποίο έγινε μια πρώτη συζήτηση.




Τελικά, εκτός σχήματος έμεινε ο Μιλτιάδης Κανώτας, ο οποίος όμως θα είναι κοντά στη νέα διοίκηση και θα βοηθήσει ιδιαίτερα στο ζήτημα της υπαγωγής στο άρθρο 99.


Πρέλεβιτς: "Μπορώ να είμαι και στην ΠΑΕ"
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο Μπάνε Πρέλεβιτς έκανε δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου. "Θα αναλάβουμε επίσημα στις αρχές Ιουλίου. Δεν έχουν καθοριστεί ακόμη οι ρόλοι, αυτό θα γίνει τις επόμενες μέρες. Κάναμε και μία πρώτη συζήτηση για το οικονομικό, αλλά τις λεπτομέρειες θα τις δούμε στη συνέχεια. Ξεπεράστηκαν κάποιες ανησυχίες που είχα για το άρθρο 99. Ο Κανώτας έδειξε καλή θέληση και αυτό είναι σημαντικό" τόνισε, απαντώντας και στο ερώτημα περί του ρόλου του στην ΠΑΕ: "Θα μιλήσω αύριο με τον Θόδωρο (σ.σ. Ζαγοράκη), εγώ έχω τη διάθεση να ανταποκριθώ και στους δύο ρόλους".
Ρωτήθηκε ακόμη για το πώς κρίνει το μοντέλο λειτουργίας με τεχνικό διευθυντή τον Σταυρόπουλο και απάντησε: "Η πετυχημένη πορεία της ομάδας τα λέει όλα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου