Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Πρώτη χωρίς Λατίνους, γεμάτη από νιάτα



Χωρίς τρία βασικά στελέχη θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ τη Δευτέρα (27/6). Πιο συγκεκριμένα, από αυτήν θα απουσιάσουν οι Κοντρέρας, Γκαρσία και Βιτόλο. Ο Χιλιανός αμυντικός βρίσκεται εδώ και μέρες με την αποστολή της Εθνικής του ομάδας, η οποία προετοιμάζεται για το Κόπα Αμέρικα. Ο Βίκτορ Βιτόλο ζήτησε από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ λίγες μέρες παραπάνω άδεια, αφού θέλει να βρίσκεται στο πλευρό του πατέρα του, ο οποίος επρόκειτο να υποβληθεί σε επέμβαση.




Το ευχάριστο είναι πως η κατάσταση της υγείας του είναι υπό έλεγχο και ο Βιτόλο αναμένεται να μην αργήσει να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη. Τέλος, ο Πάμπλο Γκαρσία θα απουσιάσει, επειδή άργησε να φύγει από τη Θεσσαλονίκη, εξαιτίας της αρθροσκόπησης που είχε κάνει στο γόνατό του. Ο Ουρουγουανός, πάντως, θα ξεκινήσει το ταξίδι της επιστροφής την Τετάρτη (29/6) και αναμένεται να βρεθεί στη βάση του την Πέμπτη (30/6).


Κανονικά οι υπόλοιποι
Όλοι οι υπόλοιποι είναι προγραμματισμένο να δώσουν κανονικά το παρών στην πρώτη προπόνηση, ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο ο Σαλπιγγίδης, που θα δώσει παραβρεθεί στην "πρώτη", να πάρει αργότερα κάποιες μέρες άδεια. Υπενθυμίζουμε ότι, με το που τέλειωσε τις υποχρεώσεις του με τον ΠΑΟΚ ενσωματώθηκε στην αποστολή της Εθνικής για το φιλικό με το Εκουαδόρ στην Αμερική. Έτσι, δικαιούται λίγες μέρες ξεκούρασης ακόμη. Τέλος, στην Τούμπα θα βρεθεί το μοναδικό μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής, ο Μπερτράν Ρομπέρ, ο οποίος θα προπονηθεί κανονικά, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Παναγιώτη Κουρδάκη που επιστρέφει μετά τον δανεισμό του στην Επανομή και έχοντας, μάλιστα, υπογράψει νέο τετραετές συμβόλαιο.


Τόπο στα νιάτα
Το σκεπτικό του Λάζλο Μπόλονι να δουλεύει με νεαρούς ποδοσφαιριστές αναμένεται να γίνει πραγματικότητα από την πρώτη κιόλας προπόνηση της ομάδας για τη νέα σεζόν. Έτσι, σε αυτήν θα συμμετάσχουν οι νεαροί Μωϋσιάδης, Σταφυλίδης, Κάτσε, Κίτσιου, Ιντζίδης, Κωνσταντινίδης, Β. Παπαδόπουλος, Πόποβιτς, Δεμιρτζόγλου, και ίσως ο Μελισσάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου