Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

"Μίλησε ο εγωισμός μας"



Ο Μιχάλης Γιαννακίδης μίλησε για την επιτυχία του ΠΑΟΚ μέσα στο Παλε εστιάζοντας στην πολύτιμή στήριξη του Μαρκόπουλου τις ημέρες που ακολούθησαν την ήττα από τον Άρη στο "Παλατάκι".




Αρχικά είπε: "Ήταν δύσκολο ματς, ερχόμασταν από ήττα μέσα στην έδρα μας. Έπρεπε να παλέψουμε παραπάνω από το 100%, το πστεύαμε πολύ. Κάποιοι μας κατηγορούσαν όλες αυτές τις ημέρες μετά την ήττα. Ο κόουτς ήταν από τους λίγους που μας πίστεψαν, μας έδινε κουράγιο και εμείς από την πλευρά μας θέλαμε να παλέψουμε και να πάμε με τον Άρη σε πέμπτο ματς".


Για όσα μεσολάβησαν μετά την ήττα στο "Παλατάκι": "Μας κατηγορούσαν εννοώ ότι δεν πίστευε κανείς ότι μπορούσαμε να έρθουμε εδώ και να κερδίσουμε τον Άρη. Η ατμόσφαιρα ήταν καλή, πετάχτηκαν κάποια αντικείμενα, όπως, όμως, και στην έδρα μας. Όσον αφορά την διαιτησία στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πού καλή, στο πρώτο. βέβαια, ο Άρης βάρεσε περισσότερες βολές".


Και συνέχισε τονίζοντας την συνεισφορά του Μαρκόπουλου στην επιτυχία του "Δικεφάλου": "Όλοι οι παίκτες βάλαμε κάτω τον εγωισμό μας και θέλαμε να κερδίσουμε. Ο κόουτς μας στήριξε παρά πολύ, παρά τα όσα προβλήματα, είναι αυτός που μας πιστεύει περισσότερο από όλους. Τα λόγια του κόουτς είναι αυτά που μας έφεραν σε αυτή την θέση".


Για το επόμενο παιχνίδι είπε: "Πλέον το ξεχνάμε, αύριο είναι μια άλλη ημέρα πρέπει να κοιτάξουμε τα λάθη μας γιατί και πάλι ο Άρης πήρε διαφορά στο σκορ. Οφείλουμε να παρουσιαστούμε καλύτεροι".




olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου