Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Πρέτο:"Στοίχημα για εμάς ο ΠΑΟΚ"



Ο βοηθός του Λάζλο Μπόλονι, Χοακίμ Πρέτο, ο οποίος βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, μίλησε για την επιθυμία ώστε ο "Δικέφαλος" να φτάσει σε επιτυχίες, την σχέση του με τον Ρουμάνο προπονητή και την συνομιλία που είχε με τον Φερνάντο Σάντος για θέματα της ομάδας. Τι είπε για την ευρωπαϊκή πορεία του "Δικεφάλου".


Ο βοηθός του Λάζλο Μπόλονι, Χοακίμ Πρέτο, μίλησε στην εφημερίδα "Σπορ του Βορρά" για τη νέα σελίδα που ανοίγει στην καριέρα του ιδίου και του Ρουμάνου προπονητή του ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε και στις σχέσεις του με τους Φερνάντο Σάντος και Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Ακόμη, τόνισε ότι παρακολουθούσε την πορεία του "Δικεφάλου".


Αρχικά είπε: "Ξερω πολύ καλά τον ΠΑΟΚ, καθώς γνωρίζω την πορεία της ομάδας στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια και την προσπάθεια που έχει κάνει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν έπαιξε ρόλο η συμφωνία μου με την ομάδα για να μάθω στοιχεία για την πορεία της. Είναι γνωστό σε όλη την Ευρώπη, πως ο ΠΑΟΚ είναι από τα μεγαλύτερα κλαμπ στην Ελλάδα και έχει πολλούς και φανατικούς οπαδούς, οι οποίοι γεμίζουν το γήπεδο και ενισχύουν την ομάδα τους. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι πως πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό σύνολο".
Συνεχίζοντας δήλωσε: "Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια με τον Μπόλονι και συνεργαζόμαστε πάνω από 10 χρόνια. Κερδίσαμε το πρωτάθλημα Πορτογαλίας με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, στη συνέχεια ήμασταν μαζί στη Ρεν, ενώ βρεθήκαμε και στο Βέλγιο με την Σταντάρ Λιέγης όπου κερδίσαμε το πρωτάθλημα Βελγίου. Συνεργαζόμαστε πολύ καλά, υπάρχει εμπιστοσύνη μεταξύ μας και θέλουμε να πετύχουμε και στον ΠΑΟΚ. Είναι ένα στοίχημα για εμάς".


"Σημαντικό που πέρασαν από τον ΠΑΟΚ οι Σάντος, Κονσεϊσάο"
Ακολούθως, αναφέρθηκε στον πρώην προπονητή και τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ: "Είναι φίλοι μου. Με τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο γνωρίζομαι πολύ καλά και μιλήσαμε για τον ΠΑΟΚ. Την περασμένη εβδομάδα συναντήθηκα με τον Φερνάντο Σάντος και τον συνεργάτη του Ζορζ Ροζάριο και μου είπαν αρκετά πράγματα για την ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό ότι πέρασαν από τον ΠΑΟΚ, γιατί έβαλαν την φιλοσοφία τους στην ομάδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου