Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Happy end - Παίρνουμε Μπόλονι


Ο Παντελής Κωνσταντινίδης συναντήθηκε με τον Λάζλο Μπόλονι και τα βρήκε σε όλα με τον Ρουμάνο τεχνικό. Ενημέρωσε σχετικά τον Θοδωρή Ζαγοράκη, ο οποίος είναι επίσης θετικός, και εκτός απροόπτου στα επόμενα 24ωρα θα «πέσουν» και οι υπογραφές.

Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ είχε μία σειρά από συναντήσεις στην Πόλη του Φωτός, με τον Λάζλο Μπόλονι, τον Αλεχάντρο Κορέα, και έναν Ισπανό προπονητή, ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Μαδρίτη καθώς έχει άλλη μία συνάντηση και εν συνεχεία θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.




Η συνάντηση με τον Ρουμάνο τεχνικό κράτησε αρκετές ώρες, ο Κωνσταντινίδης ανέλυσε το «ασπρόμαυρο» πρότζεκτ και τους στόχους της ομάδας, και τελικώς υπήρξε πλήρης ταύτιση απόψεων. Το μόνο «γκρι» σημείο της επαφής των δύο ανδρών είναι το οικονομικό, όπου υπάρχει ακόμη μία μικρή διαφορά, όμως όχι τέτοια που θα μπορούσε να ακυρώσει τη συμφωνία. Να σημειώσουμε ότι οι δύο πλευρές συζητούν για συνεργασία τριετούς διάρκειας.
Ο Κωνσταντινίδης αναμένεται φυσικά να κάνει θετική εισήγηση στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, ο οποίος επίσης επιθυμεί να ντύσει τον Μπόλονι στα ασπρόμαυρα, και μόλις «κλειδώσει» και το οικονομικό θα έχει ολοκληρωθεί ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για το «χτίσιμο» του νέου ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου