Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

"Κλείνει" με NOVA για φιλικά και προκριματικούς



Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τηλεοπτικά τα "δυνατά" φιλικά προετοιμασίας του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία θα έχουν οι φίλοι της ομάδας σε λίγες εβδομάδες.


Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την διοίκηση της NOVA προκειμένου να μεταδοθούν από κάποιο δικό της κανάλι τρία ή τέσσερα δυνατά φιλικά παιχνίδια (εξαιρούνται παιχνίδια με ερασιτεχνικές ομάδες αν τελικά μπουν στον προγραμματισμό από τον Μπόλονι) που θα δώσει ο "Δικέφαλος" στο διάστημα που θα βρίσκεται στο Άρνεμ της Ολλανδίας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

 Πιθανότατα ένα από αυτά να είναι στις 9 Ιουλίου με την Φορτούνα στο Ντίσελντορφ, για το οποίο υπάρχει συμφωνία με την γερμανική ομάδα.


Στο συνδρομητικό και τα προκριματικά του Europa League
Η συζήτηση των ιθυνόντων της ΠΑΕ με την διοίκηση της ΝΟVA επεκτείνεται και για τα εντός έδρας ματς των προκριματικών του Europa League (δύο συνολικά αν ο ΠΑΟΚ περάσει από τον τρίτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης και μπει στα πλέι οφ). Θυμίζουμε ότι στη φάση των ομίλων υπάρχει κεντρική διαχείριση, με τον ΑΝΤ1 να έχει τα δικαιώματα για την Ελλάδα.

olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου