Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Υποδοχή ηρώων στο "Παλατάκι" (VIDEOS)



Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αποθέωσαν τα μέλη της αποστολής που επέστρεψε στο κλειστό της Πυλαίας μετά το ντέρμπι με τον Αρη. Το olaPAOK.gr ήταν εκεί και κατέγραψε τα όσα έγιναν.

 Περισσότεροι από 300 οπαδοί του ΠΑΟΚ περίμεναν την αποστολή της ομάδας μπάσκετ στο "Παλατάκι" προκειμένου να αποθεώσουν τα μέλη της  κατά την επιστροφή τους από το "Αλεξάνδρειο".
Οι οπαδοί του "Δικεφάλου" μόλις έφτασε το πούλμαν που μετέφερε παίκτες, προπονητή και διοίκηση, πριν μπει στον προαύλιο χώρο του κλειστού της Πυλαίας το περικύκλωσαν, άναψαν πυρσούς και φώναζαν ρυθμικά συνθήματα για τον Σούλη Μαρκόπουλο, τους παίκτες και τον πρόεδρο Μιλτιάδη Κανώτα.



Με πολύ δυσκολία μετά από αρκετά λεπτά το πούλμαν προχώρησε τα λίγα μέτρα που χρειάζονταν προκειμένου να φτάσει έξω από τα αποδυτήρια του γηπέδου και τότε έγινε πραγματικός χαμός. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ φώναζαν ακόμη και συνθήματα στην αγγλική και αγκάλιαζαν και φιλούσαν τους παίκτες δίνοντας υπόσχεση ότι την Τετάρτη (8/6) θα είναι στο πλευρό τους προκειμένου η ομάδα να πάρει τη νίκη και το εισιτήριο για την Ευρωλίγκα.







  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου