Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Τέλη Ιουλίου το ΠΑΟΚ WEB TV


  Δύο από τους ανθρώπους που ασχολούνται με τη δημιουργία του "PAOK Web Tv", με σημερινές τους δηλώσεις στα "Σπορ του Βορρά" τόνισαν πως μέχρι τα τέλη Ιουλίου το διαδικτυακό κανάλι θα βγει στον αέρα...
Η δημιουργία του "PAOK WEB TV" είναι μία άκρως πρωτοποριακή κίνηση για τα ελληνικά δεδομένα. Ο ΠΑΟΚ θα είναι η πρώτη ελληνική ομάδα που θα αποκτήσει δικό της διαδικτυακό κανάλι, στο οποίο θα έχουν πρόσβαση οι φίλοι του "Δικέφαλου" από όλο τον κόσμο μέσω ίντερνετ!



Στην παρουσίαση των χορηγών του "Δικέφαλου" στις αρχές του περασμένου Μαΐου είχε ανακοινωθεί η δημιουργία του "PAOK WEB TV". Ο Κώστας Αντωνόπουλος, που είναι ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας που θα "τρέξει" το πρωτοποριακό για την Ελλάδα πρότζεκτ και ο Γιάννης Παππάς, που είναι ο εμπορικός διευθυντής της εταιρίας που θα υποστηρίξει την προσπάθεια, βρέθηκαν στην Τούμπα και μιλώντας στα ΣΠΟΡ αποκάλυψαν ότι μέχρι τα τέλη του Ιουλίου το "PAOK WEB TV" θα βγει στον αέρα!
 
Πρόκειται για την πρώτη διαδικτυακή τηλεόραση ομάδας στην Ελλάδα στην οποία θα έχουν ΕΛΕΥΘΕΡΗ πρόσβαση (τουλάχιστον αρχικά) οι φίλοι του ΠΑΟΚ από όλο τον κόσμο μέσω ίντερνετ! "Θα υπάρχουν αυτόνομες εκπομπές και αφιερώματα που θα είναι με ελεύθερη πρόσβαση. 

Επίσης, θα υπάρχει μία καθημερινή εκπομπή που θα ονομάζεται "Χρονολόγιο ΠΑΟΚ" όπου θα παρουσιάζονται γεγονότα από την ιστορία που "Δικέφαλου" που έγιναν κάθε μέρα του χρόνου", επισήμανε στα ΣΠΟΡ ο Κ. Αντωνόπουλος. "Όταν θα υπάρξουν αργότερα κάποιες παραγωγές με ζωντανές μεταδόσεις εκεί θα υπάρξει κάποιο αντίτιμο που θα πληρώνουν οι φίλοι του ΠΑΟΚ που θα θέλουν να παρακολουθήσουν το γεγονός, για να καλύπτονται και τα έξοδα της παραγωγής", πρόσθεσε.
"Η προσπάθεια θα στηριχθεί κυρίως από τους πολλούς χορηγούς του ΠΑΟΚ που θα προβάλλονται μέσω PAOK WEB TV, ενώ για την ομάδα θα είναι μεγάλη διαφήμιση και στην ΟΥΕΦΑ να διαθέτει δικό της διαδικτυακό κανάλι...", τόνισε ο Γ. Παππάς.

Πηγή: paokmania.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου