Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Δηλώσεις παικτών μετά το Βαλερένγκα-ΠΑΟΚ 0-2


Τσιρίλο: Σημαντικό το αποτέλεσμα


  «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη που κάναμε. Η Βαλερένγκα είναι καλή ομάδα και είναι σημαντικό το αποτέλεσμα. Η ομάδα έδειξε πολύ καλά πράγματα, ο προπονητής μας έκανε ακόμη καλύτερα και πιστεύω ότι όποιος αγωνίστηκε έδωσε όλες τις δυνατότητές του».






Βιεϊρίνια: Θα τα πάμε καλύτερα            



«Φεύγουμε από εδώ με τη νίκη, άλλωστε για αυτό ήρθαμε, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι δεν δεχθήκαμε γκολ. Γνωρίζουμε πως είναι καλή ομάδα η αντίπαλός μας, έχει καλούς παίκτες, παίζει καλό ποδόσφαιρο, αλλά κι εμείς έχουμε ποιότητα και είμαστε ικανοποιημένοι που φύγαμε με τη νίκη».

Πριν από δύο χρόνια φύγαμε και πάλι νικητές από το ίδιο γήπεδο, αλλά ο επαναληπτικός δεν ήταν το ίδιο επιτυχημένος. Τώρα οι ομάδες είναι διαφορετικές, με διαφορετικούς παίκτες και νομίζω ότι εμείς με την ποιότητά μας και την υποστήριξη των φιλάθλων μας θα πάμε καλύτερα σε σχέση με την προηγούμενη φορά».



Φωτάκης: Στην Τούμπα η πρόκριση
 
 
 Ο Γιώργος Φωτάκης αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τους Νορβγούς δήλωσε τα εξής: Στα φιλικά δεν βγάλαμε συμπεράσματα, είχαμε και κάποιους τραυματισμούς».
Αναφορικά με την πορεία που μπορεί να έχει ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη είπε: «Αποδείξαμε και από την περασμένη σεζόν ότι στο Europa League μπορούμε να παίξουμε καλά και ελπίζουμε να κάνουμε μια χρονιά σαν την περσινή».

Ακόμη, για τη δική του απόδοση και τα καλά λόγια του Μπόλονι, ανέφερε:
«Πάντα προσπαθώ να πετύχω το καλύτερο. Ό,τι και να μου ζητήσει ο προπονητής και ανεξάρτητα από το πού θα αγωνιστώ, εγώ δίνω τα πάντα. Σήμερα ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε, τα καταφέραμε και μένει το παιχνίδι στην Τούμπα για να πανηγυρίσουμε την πρόκριση».




Γκαρσία: Καμία χαλάρωση!  
 


Αναλυτικά τα όσα είπε ο Πάμπλο Γκαρσία:

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να παίξει καλύτερα: "Σίγουρα πρέπει να βελτιωθούμε. Μας λείπουν πολλά πράγματα ακόμη. Δεν έχουμε ρυθμό στο παιχνίδι μας. Δεν έχουμε πολύ χρόνο για όλα αυτά, αλλά πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να φτάσουμε στο επίπεδο που επιθυμούμε".

Για το γκολ-φάουλ που πέτυχε, ανέφερε: "Ήταν για να χτυπήσω το φάουλ απευθείας. Ο Λίνο μου είπε να το χτυπήσω εξωτερικά και η μπάλα τελικά κατέληξε στα δίχτυα".

Για τη ρεβάνς της Τούμπας, επεσήμανε: "Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Η Βαλερένγκα θα είναι δύσκολη αντίπαλος μέσα στην Τούμπα. Δεν πρέπει να ελαττώσουμε την άμυνά μας".

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ που βρέθηκε στο Όσλο, σχολίασε: "Ήρθαν από πολύ μακριά. Τους αισθανθήκαμε ότι ήταν πολύ περισσότεροι από όσοι ήταν στις εξέδρες. Σημασία έχει ότι τους δώσαμε χαρά".





Λαζάρ: 
Δεν είδατε το 100%



lazarΑναλυτικά τα όσα είπε ο Ρουμάνος:
«Θέλω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και αυτό έκανα στο παιχνίδι με τη Βαλερένγκα. Εσείς θα κρίνετε αν ήμουν καλός ή όχι. Το σίγουρο είναι πως δεν είδατε το 100% απ' αυτά που νιώθω ότι μπορώ να προσφέρω. Πιστεύω ότι σε λίγο καιρό θα είμαι ακόμη καλύτερος. Απλά θέλω μερικές μέρες ακόμη για να μάθω την ομάδα και να δουλέψω».

Αναφερόμενος στην νίκη είπε: «Ξέρουμε ότι δεν είμαστε απόλυτα έτοιμοι αλλά πιστεύω ότι παίξαμε καλά και πήραμε μια σπουδαία νίκη. Δεν πήραμε την πρόκριση και πρέπει να είμαστε σοβαροί. Ανυπομονώ για τη ρεβάνς και περιμένω πολύ κόσμο στην Τούμπα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου