Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ επιβάλλουν την παράταση



Παρόλο που οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έως τώρα ακούνε μόνο για πιθανές πωλήσεις και ελάχιστα για μεταγραφές και έχουν δει να αποχωρούν παίκτες όπως ο Μουσλίμοβιτς και ο Τσιρίλο στέκονται στο ύψος τους και στηρίζουν για ακόμη μια σεζόν την προσπάθεια της διοίκησης Ζαγοράκη.




Οι φίλοι του "Δικεφάλου" το διάστημα της Α' περιόδου διάθεσης (από 02/06/2011 - 30/06/2011)... τίναξαν την μπάνκα στον αέρα αγοράζοντας 12.368 κάρτες εισόδου, κάτι που πρόκειται για ένα μικρό θαύμα αν αναλογιστούμε την οικονομική κατάσταση της χώρας.
Σε αυτό, φυσικά, έπαιξαν ρόλο οι χαμηλές τιμές που είχαν οριστεί για την Α' περίοδο πώλησης των διαρκείας. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ ανταποκρίθηκαν στις λαϊκές τιμές και έκαναν το καθήκον τους, στέλνοντας ουσιαστικά μήνυμα στην διοίκηση, ότι τόσα χρήματα μπορούν να διαθέσουν για κάρτες εισόδου στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε όλοι μας.
Έτσι, στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχεδόν έχουν πάρει την απόφαση να δώσουν παράταση στην Α' περίοδο διάθεσης, βλέποντας ότι με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουν να προσελκύσουν ακόμη περισσότερο κόσμο στην Τούμπα.

"Ναι" στην παράταση
Το ζήτημα της παράτασης τέθηκε στο ΔΣ της περασμένης Δευτέρας (27/6) πριν την πρώτη προπόνηση και όλα τα άτομα που απαρτίζουν την διοίκηση της ΠΑΕ συμφώνησαν προς αυτή την κατεύθυνση. Να δοθεί, δηλαδή, μια μικρή παράταση -για ικανό διάστημα- στην Α' περίοδο ώστε ο κόσμος να έχει τη δυνατότητα να αγοράσει εισιτήρια διαρκείας σε μειωμένες τιμές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου