Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

ΚΑΤΑΛΛΗΨΗ,ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ


Τα γραφεία της ΠΑΕ βέβαια είναι κλειστά αυτή την ώρα, ωστόσο οι οπαδοί άρχισαν να συγκεντρώνονται απ΄ έξω, σε μία συμβολική κίνηση για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στις κινήσεις της διοίκησης Ζαγοράκη, με αφορμή τις διαφαινόμενες αποδεσμεύσεις του Κουτσιανικούλη και κυρίως του Βιτόλο....


Οι συγκεντρωμένοι οπαδοί, τόνισαν ότι θέλουν εξηγήσεις από τον ίδιο τον Ζαγοράκη και ήδη υπάρχει η ενημέρωση ότι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ κατευθύνεται προς την Τούμπα, προκειμένου να συζητήσει με τους συγκεντρωμένους οπαδούς. Υπάρχει η πληροφορία, ότι ο Ζαγοράκης έχει μιλήσει με τον Βρύζα και του ζήτησε να έρθει κι αυτός στην Τούμπα.

Γύρω στη 1 τη νύχτα έφτασαν στην Τούμπα ο Ζαγοράκης και ο Βρύζας και άνοιξαν συζήτηση με τους συγκεκριμένους οπαδούς.

Αρχικά υπήρξε κάποια ένταση κι έτσι επιλέχτηκε, να συνεχιστεί η συζήτηση μέσα στα γραφεία, με εκπροσώπους των συνδέσμων, που έβγαλαν την ανακοίνωση.



Σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν, η συζήτηση είχε πολύ μεγάλη ένταση και πολλές φορές η κατάσταση ξέφευγε χωρίς ευτυχώς να φτάσει στα άκρα. Ουσιαστικά, οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ στάθηκαν απέναντι στις αποχωρήσεις παικτών, ενώ το βασικό τους θέμα ήταν το άνοιγμα που φημολογείται πως υπάρχει στη ΠΑΕ.

Για αυτό ο Θοδωρής Ζαγοράης φέρεται να ισχυρίστηκε πως δεν ισχύει αυτή η φημολογία και πως ήταν ένα λάθος του οικονομικού συμβούλου της ΠΑΕ, ο οποίος παραβρέθηκε στο ραντεβού της Κατερίνης. Το οικονομικό θέμα το έπιασε και ο Γιώργος Φαρλαλής, ο οποίος όσο μιλούσε επικρατούσε ένταση και εκνευρισμός. Επέμεινε πως το άνοιγμα είναι στα 5,1εκατ. ευρώ, ενώ έγινε λόγος και για ένα νούμερο προς τρίτους το οποίο είναι πολύ μικρότερο από αυτό που φημολογείται.

Το κλίμα αμφισβήτησης παρέμεινε και στη συνέχεια πιάστηκε το θέμα Βιτόλο. Στον ΠΑΟΚ δεν το θεωρούν τελειωμένο - αυτό ειπώθηκε τουλάχιστον - και πλέον το ενδιαφέρον μεταφέρεται για σήμερα όπου και θα γίνει το ραντεβού με τον παίκτη. Οι οργανωμένοι στάθηκαν ουσιαστικά κατά της αποδέσμευσης του παίκτη δίχως να έχει οικονομικό όφελος η ΠΑΕ από μία πώληση. Επίσης, άσκησαν σκληρή κριτική για το γεγονός πως ήταν απλήρωτος.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης δέχτηκε μεγάλες πιέσεις για να δεσμευτεί πως δεν θα πουλήσει ποδοσφαιριστή, όμως δεν ενέδωσε ισχυριζόμενος πως αν δεν υπάρξει αυτή η διαδικασία μπορεί και να δημιουργηθεί πρόβλημα με την αδειοδότηση της ομάδας.

Όσον αφορά στον Ζήση Βρύζα, παρουσιάστηκε λιγομίλητος και σύμφωνα με πληροφορίες μεταξύ άλλων είπε πως δεν θα παραμείνει στη ΠΑΕ εφόσον δεν μπει ο Βασίλης Φλωρίδης.

Σε γενικές γραμμές, μετά από αυτή τη συνάντηση είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει ένα πολύ σοβαρό μέτωπο που πρέπει να αντιμετωπίσει η ΠΑΕ. Ήταν με διαφορά η χειρότερη επαφή διοίκησης Ζαγοράκη με τους οργανωμένους, δείγμα του ότι τα πράγματα δεν κυλούν ομαλά και υπάρχουν διάφορα ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν και μάλιστα άμεσα. Με βασικότερο το τι συμβαίνει στα οικονομικά.

πηγή paok24.com

To διαβασα στο http://paoktsidikimatia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου