Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

«Πρόεδρε φεύγω»! «Βίκτορ, ξέχασέ το»!




Να φύγει θέλει ο Βιτόλο, αλλά ο Ζαγοράκης έχει άλλη άποψη και του θύμισε τις αντιδράσεις του κόσμου! Το ραντεβού του Σαββάτου ολοκληρώθηκε, αλλά οι δύο πλευρές θα τα ξαναπούν το μεσημέρι της Κυριακής.
Την ώρα που στο Ντίσελντορφ ολοκληρωνόταν το πρώτο φιλικό του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν, στη Θεσσαλονίκη ολοκληρώνονταν το ραντεβού του Θοδωρή Ζαγοράκη με τον Βίκτορ Βιτόλο και τους εκπροσώπους του. Μέσα σε καλό κλίμα ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ ζήτησε από τον Ισπανό αμυντικό χαφ να μείνει στην ομάδα και μάλιστα χωρίς να γίνει η παραμικρή μείωση στο συμβόλαιο της επόμενης σεζόν!

Μάλιστα ο Βιτόλο ενημερώθηκε και για την πρόταση που έχει κάνει ο κ. Βασίλης Φλωρίδης, ο οποίος δεσμεύτηκε να καλύψει το χρέος της ΠΑΕ προς τον ποδοσφαιριστή. Από κει και πέρα πάντως, θα πρέπει να θυμίσουμε ότι ο Βιτόλο εδώ και αρκετές εβδομάδες έχει δείξει ότι δεν είναι ζεστός στο να παραμείνει στον ΠΑΟΚ και το απέδειξε έμπρακτα και στο σαββατιάτικο ραντεβού.

Ο Ισπανός εξαρχής δεν έκρυψε την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ομάδα λέγοντας στον Θοδωρή Ζαγοράκη ότι «εγώ φεύγω». Από την πλευρά του ο πρόεδρος του απέκλεισε ένα τέτοιο ενδεχόμενο λέγοντας: «Δεν μπορείς να φύγεις. Είδε τι έγινε χθες. Ο κόσμος είναι επενδυτής στην ομάδα και ο κόσμος αποφάσισε να μείνεις αφού σε θέλει».
Ο Βιτόλο θύμισε έναν παλιό διάλογο που είχε με τον Παντελή Κωνσταντινίδη λέγοντας ότι «Ζήτησα να φύγω από την ομάδα πριν από τα παιχνίδια των πλέι οφ γιατί είχα πρόβλημα με έναν συγκεκριμένο άνθρωπο (σ.σ. Χάβος). Η απάντηση που ελάβα ήταν ότι θα το δούμε όταν έρθει ο καιρός». «Δεν γίνεται. Ξέχασέ το», ήταν η νέα απάντηση του «Τεό» με τη μορφή… τελεσιγράφου!


Ανοιχτό για προσφυγή
Πάντως το βράδυ του Σαββάτου στον ΠΑΟΚ δεν έκρυβαν τους φόβους τους ότι ο Ισπανός, αν και δεν απείλησε ποτέ στο παρελθόν, ίσως τώρα κάνει προσφυγή για να διεκδικήσει την ελευθερία του. Αυτό θα γίνει αν φυσικά οι εν δυνάμει αγοραστές δεν κάνουν πράξη την υπόσχεση να του πληρώσουν τα δεδουλευμένα!
Όπως κι αν έχει, πάντως, οι δύο πλευρές θα περιμένουν το επόμενο ραντεβού την Κυριακή όπου αναμένεται να λάβει τέλος και το θέμα, είτε με την παραμονή του Βιτόλο είτε με το… διαζύγιο με τον Δικέφαλο του Βορρά.


Πηγή: gazzetta.gr


Αρθρο του Olapaok.gr εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου