Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

"Μέτρησε το ταλέντο, η δουλειά και η τακτική"



Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ:
"Θέλω να πω στους δημοσιογράφους που βρίσκονται στην Ελλάδα ότι στο ματς που χάσαμε στην Ολλανδία, άκουσα τις κριτικές σας και έβαλα σήμερα παίκτες που να μπορούν να βγάλουν αυτά που θέλω στο γήπεδο. Εντάξει, είπα ένα αστείο. Το σημερινό αποτέλεσμα είναι φυσιολογικό."





Για τους λόγους της νίκης: "Οι λόγοι ήταν το ταλέντο και η δουλειά των παικτών. Παρά το γεγονός ότι δεν παίξαμε ένα παιχνίδι με ρυθμό, που θα ήταν καλό για εμάς, αλλά σε αυτό το σημείο που βρισκόμαστε δεν μπορούσε να συμβεί. Για αυτό τον λόγο θεωρώ πως η τακτική μας ήταν έξυπνη. Δεν πιστεύω, όμως, ότι ο ίδιος τρόπος παιχνιδιού θα μας βοηθήσει στην Τούμπα."


Για τη χρησιμοποίηση του Λαζάρ: "Ελπίζω ότι μπορεί να παίξει ακόμη καλύτερα. Τακτικά ήταν καλός και σε λίγες μέρες θα είναι καλά από άποψη φυσικής κατάστασης. Ο Λαζάρ είναι ένας καλός παίκτης, αλλά θέλω να τον δω σε box to box παιχνίδι. Δεν θέλω να ξεχάσω και τους υπόλοιπους. Τον Γκαρσία, τον Φωτάκη που ήταν πολύ καλός τακτικά, τον Τσιρίλο. Τα παιχνίδια είναι πολλά, η σεζόν μεγάλη και χρειαζόμαστε πολλούς παίκτες."


Για το πως περιμένει τον ΠΑΟΚ από εδώ και πέρα: "Ελπίζω μία μέρα να παίξουμε πιο γρήγορα, πιο επιθετικά και πιο ψηλά στο γήπεδο. Αυτήν την περίοδο πρέπει να είμαστε έξυπνοι. Να κάνουμε αυτά που μπορούμε και όχι αυτά που θέλουμε να κάνουμε."


Για το αν η ομάδα απέδειξε ότι έχει εγωισμό και αποφασιστικότητα: "Οι παίκτες μου έδωσαν μία θετική απάντηση σχετικά με την εμπειρία τους και όσα είπα στη συνέντευξη την Παρασκευή. Είμαι χαρούμενος για τη νίκη, αλλά πρέπει να δουλέψουμε πολύ περισσότερο για να κάνουμε αυτά που θέλουμε μέσα στο παιχνίδι."


Για το πως περίμενε την Βαλερένγκα και το πως την περιμένει στη ρεβάνς: "Τους περίμενα πιο επιθετικούς, αλλά αυτό δεν έγινε γιατί κρατήσαμε την μπάλα εμείς. Ξέρω επίσης ότι η Βαλερένγκα είναι μία ομάδα που πριν από δύο χρόνια ήρθε στην Τούμπα και κέρδισε. Εμείς δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε ποτέ."


Για το ποιο αρνητικό στοιχείο που είδε στο ματς με την Βαλερένγκα: "Μπορώ να μιλήσω για αυτό, αλλά χωρίς ονόματα. Θέλω κάποιοι παίκτες να δείχνουν τι μπορούν να κάνουν και να έχουν διάρκεια ε αυτό. Επίσης, στην Τούμπα θα ήθελα οι γραμμές μας να είναι πιο ψηλά και αυτό εξαρτάται από την επιθετικότητα που θα δείξουν οι παίκτες που αγωνίζονται μπροστά."
Για τον τραυματισμό του Λαζάρ: "Στο τέλος του πρώτου μέρους είχε έναν μικρό τραυματισμό και του είπα να μου κάνει νόημα, όταν τελειώσει η μπαταρία του! Πιστεύω ότι σήμερα ο Λαζάρ ήταν μία πολύ καλή διαφήμιση για τη Ρουμανία."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου