Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Ξανά μαζί Ζαγοράκης-Βρύζας



Θέμα χρόνου είναι πλέον η επίσημη ανακοίνωση για την επιστροφή του Ζήση Βρύζα στην διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο πρόεδρος του Δικεφάλου Θόδωρος Ζαγοράκης, συναντήθηκε με τον Ζήση Βρύζα λίγο πριν τις δώδεκα το μεσημέρι και τα έλεγαν μόνοι τους σ’ ένα γραφείο στην Τούμπα για περίπου πέντε ώρες!


Συζήτησαν εφ’ όλης της ύλης, αναφέρθηκαν σε όσα έγιναν στο παρελθόν και οδήγησαν στην αποχώρηση του Βρύζα τον περασμένο Αύγουστο και συμφώνησαν πως όλα αυτά είναι περασμένα ξεχασμένα. Καθόρισαν λοιπόν τους άξονες δράσης για τη νέα κοινή τους παρουσία από εδώ και στο εξής. O Βρύζας θα αναλάβει ρόλο τεχνικού διευθυντή σε απόλυτη συνεργασία με τον Παντελή Κωνσταντινίδη ενώ θα συμμετέχει και στο νέο διοικητικό συμβούλιο που θα ανακοινωθεί σε λίγες μέρες.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συμφωνία της κοινής παρουσίας δεν σχετίζεται με την πιθανολογούμενη επένδυση από τον επιχειρηματία Βασίλη Φλωρίδη και η κοινή δράση θα υπάρχει, ακόμα και αν δεν προχωρήσει η επένδυση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Θόδωρος Ζαγοράκης και Ζήσης Βρύζας τα επόμενα εικοσιτετράωρα θα μεταβούν μαζί στην Ολλανδία για να βρεθούν κοντά στην αποστολή της ομάδας, ενώ θα συζητήσουν από κοντά και με τον Παντελή Κωνσταντινίδη, για να καθορισθεί ο τομέας ευθύνης του καθενός.


Αναβλήθηκε το φιλικό
Αναβλήθηκε οριστικά για λόγους ασφαλείας το Κυριακάτικο φιλικό του ΠΑΟΚ με την Τουρκική Τράμπζονσπορ, ομάδα που θα συμμετάσχει στην Τρίτη προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Την αναβολή αποφάσισε η Γερμανική αστυνομία, λόγω της πολυπληθούς παρουσίας ελλήνων και Τούρκων ομογενών, ενώ οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ αναζητούν τώρα αντίπαλο για το τελευταίο φιλικό της ομάδας την Κυριακή.


www.sportouvorra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου