Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Λίνο: «Θα μας βοηθήσει η εμπειρία του Μπόλονι»



Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Λάζλο Μπόλονι και τη φιλοσοφία του:
"Έχουμε έναν έμπειρο προπονητή και αυτό είναι πολύ καλό για εμάς. Έχει πάρει πρωτάθλημα στην Πορτογαλία. Προσπαθεί να μας αλλάξει τη νοοτροπία στο ποδόσφαιρο που παίζαμε και σε αυτό που θέλουμε να παίξουμε. Θα αλλάξει κάποια πράγματα σιγά σιγά".



Για την ανάγκη μεταγραφών:
"Ο προπονητής ξέρει καλύτερα ποιους παίκτες χρειάζεται σε κάθε θέση. Για εμάς θα είναι ευτύχημα αν έρθουν 2-3 παίκτες, αλλά ο προπονητής ξέρει καλύτερα από εμάς".

Για τη συνεργασία του με τον Βιεϊρίνια στο φιλικό με την Γκρόνινγκεν:
"Είχα καλή συνεργασία με τον Βιεϊρίνια, αλλά γενικά πρέπει να υπάρχει καλή συνεργασία από όλους μας. Δε φτάνει μόνο η συνεργασία δύο παικτών. Στενοχωρηθήκαμε που χάσαμε στο φιλικό, αλλά μέσα από τις προπονήσεις πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Δεν μπορούμε να μιλάμε μόνο για δύο παίκτες, αλλά να συνεργάζονται όλοι για το καλό της ομάδας".

Για το ενδεχόμενο απόκτησης του Καρλάο:
"Δεν έχω παίξει κόντρα στον Καρλάο, αλλά είναι ένας καλός παίκτης, που παίζει στην περιοχή και θα βοηθήσει πολύ την ομάδα".

Για τα προβλήματα που αντιμετώπισε πέρσι:
"Άργησα λόγω του τραυματισμού μου να μπω στην ομάδα, αλλά μετά από 2-3 μήνες άρχισα να παίζω καλά. Ένας τραυματισμός, όμως, είναι πάντα δύσκολος για έναν ποδοσφαιριστή".

Για το συμβόλαιό του και την οικονομική κρίση:
"Δεν μπορώ να μιλήσω γι' αυτό. Αύριο μπορεί να είναι μία άλλη μέρα. Όλες οι ελληνικές ομάδες έχουν πρόβληματα στα οικονομικά, δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί. Εγώ έχω συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο με τον ΠΑΟΚ και πρέπει να το τιμήσω".

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ στο φιλικό με την Γκρόνινγκεν:
"Στο πρώτο ημίχρονο έπαιξαν οι πιο νέοι παίκτες. Στο Β' ημίχρονο άλλαξε η ενδεκάδα, προσπαθήσαμε να πιέσουμε και να σημειώσουμε ακόμη ένα γκολ, για να ισοφαρίσουμε. Όποιος μπαίνει στο γήπεδο, δείχνει εγωισμό. Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για φιλικό, εμάς μας ενδιαφέρει και το αποτέλεσμα".

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ και τον ανταγωνισμό με τους τρεις της Αθήνας: "Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα, να πετύχουμε αυτόν το στόχο. Είναι στο χέρι μας να ανταγωνιστούμε αυτές τις τρεις ομάδες, να τις ξεπεράσουμε και να κερδίσουμε τίτλους. Αυτό αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο για εμάς".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου