Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Ο Μπόλονι ζήτησε μεταγραφές


Για πρώτη φορά ο Ρουμάνος τεχνικός μίλησε για την ανάγκη να έρθουν αρχικά δύο παίκτες (σέντερ φορ και ακραίος) τονίζοντας ότι θα είναι ανοικτός και σε περαιτέρω ενίσχυση. Τι είπε για τις αποχωρήσεις Κουτσιανικούλη και Βιτόλο.

Στην προσπάθεια ενίσχυσης του ρόστερ στάθηκε στις δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ ο Λάζλο Μπόλονι. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε για δύο μεταγραφές που πρόκειται να γίνουν (σέντερ φορ και ακραίος) τονίζοντας παράλληλα πως η ομάδα χρειάζεται κι άλλους καινούργιους παίκτες.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ρουμάνος τεχνικός παραδέχθηκε ότι οι παίκτες του ήταν κουρασμένοι και για αυτό έκαναν αρκετά λάθη, δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του αναφορικά με τις οδηγίες που έδωσε στους "ασπρόμαυρους", ενώ μίλησε και για τις αποχωρήσεις τον Βίκτορ Βιτόλο και Βασίλη Κουτσιανικούλη.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ:


Για τα συμπεράσματα που έβγαλε από το φιλικό με τη Φορτούνα:
"Έχω βγάλει κάποια συμπεράσματα από το φιλικό. Καταρχάς είναι σίγουρο ότι έχουμε δουλέψει πολύ κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Παρά το γεγονός ότι η πρωινή προπόνηση δεν ήταν δυνατή οι παίκτες ήταν κουρασμένοι. Σίγουρα, δεν είμαστε έτοιμοι αυτήν τη στιγμή και αυτό φαίνεται από τα τεχνικά λάθη που κάναμε. Αυτά τα παιχνίδια μου δίνουν την ευκαιρία να βγάλω χρήσιμα συμπεράσματα."

Για το ότι η ομάδα του προσπάθησε να παίξει γρήγορο ποδόσφαιρο:
"Δεν μπορώ να σας πω τι εντολές έδωσα στην ομάδα."

Για το αν η ομάδα του δεύτερου μέρους θα μπορούσε να παίξει στο πρώτο:
"Έχουμε πάνω από 22 παίκτες και έπρεπε να παίξουν όλοι για να δείξουν τι αξίζουν. Κάποιοι ήταν καλοί, άλλοι όχι."

Για το αν η νίκη παίζει ρόλο στα φιλικά παιχνίδια:
"Η νίκη είναι πάντα σημαντική."

Για τις αποχωρήσεις Βιτόλο και Κουτσιανικούλη:
"Για τον Βιτόλο δεν έχω άποψη για το επίπεδό του, επειδή τον έχω δει μόνο σε DVD. Κάναμε μία κουβέντα με τον πρόεδρο για τις δύο μεταγραφές που είναι να γίνουν. Έναν επιθετικό και έναν ακόμη παίκτη. Εγώ είπα στον Κουτσιανικούλη ότι επειδή είναι 23 ετών πρέπει να παίζει. Από εκεί και πέρα ήταν δικό του θέμα τι απόφαση θα πάρει."

Για το αν ο ΠΑΟΚ θα είναι καλά με αυτές τις δύο μεταγραφές που περιμένει:
"Όχι!"
Για τη συμπαράσταση του κόσμου του ΠΑΟΚ στη Γερμανία: "Ήταν φανταστικό. Μου αρέσει να βλέπω τέτοιους ανθρώπους."




olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου